Home / šport / Futbal / Kvalifikácia o ME vo futbale 2020 : Severné Írsko – Slovensko (baráž – finále, online)

Kvalifikácia o ME vo futbale 2020 : Severné Írsko – Slovensko (baráž – finále, online)

12.11.2020 (Webnoviny.sk) – Slovenskí futbalisti bojujú v Severnom Írsku vo finále baráže o miestenku na budúcoročné majstrovstvá Európy. Štvrtkový súboj Severné Írsko – Slovensko v Belfaste sa začína o 20.45 h SEČ a ako hlavný rozhodca ho povedie Nemec Felix Brych. Na čiarach mu budú pomáhať krajania Mark Borsch a Stefan Lupp.

Na tribúnach bude pre opatrenia proti koronavírusu iba vyše tisícka divákov. Z doterajších štyroch vzájomných zápasov sa dvakrát z víťazstva tešili Slováci, jeden súboj sa skončil remízou a jeden víťazstvom Severných Írov.

Slovensko v semifinále baráže o Euro zdolalo Írsko. Zápas v riadnom hracom čase a po predĺžení skončil 0:0, rozhodol až penaltový rozstrel.

Okrem kľúčového súboja o postup na kontinentálny šampionát proti Severnému Írsku na Slovákov v rámci novembrového asociačného termínu čakajú aj posledné dva zápasy B-divízie Ligy národov – Slovensko – Škótsko (15. novembra od 15.00 h na štadióne Antona Malatinského v Trnave) a Česko – Slovensko, ktorý sa uskutoční v stredu 18. novembra od 20.45 h v Plzni.

Baráž o odložené ME vo futbale 2020 – finále

Belfast

Severné Írsko – Slovensko – začiatok o 20:45

Góly:

Žlté karty: 0 – 0

strely celkovo (na bránu): 0:0 (0:0) rohové kopy: 0:0, ofsajdy: 0:0, držanie lopty (v %): 50 – 50, rozhodcovia: Felix Brych – Mark Borsch a Stefan Lupp (všetci Nemecko)

Zostavy:
Severné Írsko
Slovensko:

Viac k témam: baráž, Kvalifikácia o postup na ME 2020 vo futbale, Severné Írsko
Zdroj: Webnoviny.sk – Kvalifikácia o ME vo futbale 2020 : Severné Írsko – Slovensko (baráž – finále, online) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *