Home / šport / Futbal / Ronaldo sa po vyliečení z koronavírusu vrátil vo veľkom štýle, rozhodol o triumfe Juventusu (video)

Ronaldo sa po vyliečení z koronavírusu vrátil vo veľkom štýle, rozhodol o triumfe Juventusu (video)

2.11.2020 (Webnoviny.sk) – Talianskemu futbalovému klubu Juventus Turín vyšiel víkendový duel Serie A na pôde Spezie, dvoma gólmi sa na triumfe 4:1 podieľal Portugalčan Cristiano Ronaldo. Ten sa do zostavy „starej dámy“ vrátil po viactýždňovej pauze, nútene totiž nehral pre ochorenie COVID-19.

Gól tri minúty po striedaní

Koronavírus mu v tele potvrdili ešte v prvej polovici októbra počas reprezentačnej akcie. Bez Ronalda zaznamenal Juventus v domácej lige dve remízy, v Lige majstrov si pripísal triumf nad Dynamom Kyjev a prehru s FC Barcelona.

Po dlhšom hernom výpadku nenastúpil elitný portugalský futbalista od začiatku, v 56. minúte mu však miesto na hracej ploche prepustil Paulo Dybala. Už o tri minúty neskôr 35-ročný rodák z ostrova Madeira poslal svoj tím do vedenia 2:1 a v 76. minúte úspešnou penaltou spečatil triumf Juve.

Na AC Miláno strácajú štyri body

Odohrali sme dobrý zápas. V prvom polčase sme mohli byť efektívnejší a rozhodnúť o našom úspechu omnoho skôr,“ okomentoval trojbodový zápas kouč hostí Andrea Pirlo. „Po zmene strán chlapci ukázali viac chuti po víťazstve, v tomto nám podal pomocnú ruku aj Cristiano,“ poznamenal kouč Juventusu.

Ziskom troch bodov sa Turínčania posunuli na tretiu priečku tabuľky, na vedúci tím AC Miláno strácajú štyri body.

Viac k témam: COVID-19, Koronavírus, Serie A
Zdroj: Webnoviny.sk – Ronaldo sa po vyliečení z koronavírusu vrátil vo veľkom štýle, rozhodol o triumfe Juventusu (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *