Home / POLITIKA / Pellegrini kritizuje Matoviča, že spája úspešnosť plošného testovania so svojou demisiou

Pellegrini kritizuje Matoviča, že spája úspešnosť plošného testovania so svojou demisiou

18.10.2020 (Webnoviny.sk) – Minister hospodárstva a líder strany Sloboda a Solidarita (SaS) Richard Sulík v diskusnej relácii Rozhlasu a televízie Slovenska (RTVS) O päť minút 12 pripustil, že prezidentka Zuzana Čaputová mala byť vopred informovaná o pláne na plošné testovanie, no dôležitejšie je podľa neho zamerať sa na dôsledok takéhoto testovania. Sulík si myslí, že testovanie by malo byť dobrovoľné.

Viac o téme: Koronavírus

Podpredseda Národnej rady SR a líder strany Hlas – sociálna demokracia (Hlas-SD) Peter Pellegrini v tejto súvislosti povedal, že považuje za neprofesionálne, ak premiér Igor Matovič (OĽaNO) spája úspešnosť plošného testovania so svojou demisiou.

„Ja sa bojím, že tí ľudia to nakoniec pochopia tak, že sa nepôjdu testovať len, aby premiér doznal svojho slova a podal tú demisiu. V takejto situácii sa nemôžete hrať s ľuďmi a kreovať si svoje názory priamo na tlačovej konferencii,“ povedal.

Viac k témam: minister hospodárstva SR, podpredseda Národnej rady SR (NR SR), premiér Slovenskej republiky
Zdroj: Webnoviny.sk – Pellegrini kritizuje Matoviča, že spája úspešnosť plošného testovania so svojou demisiou © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Váľaju sa ako prasce v miliónoch od štátu ale ako a na čo ich míňajú ?

Ktorí politici berú milióny na svoje strany ale nedali na pamätník okupácie 21. augusta 1968 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *