Home / šport / Futbal / Liverpool má ďalšieho nakazeného hráča, najlepší africký futbalista sa chce vrátiť silnejší

Liverpool má ďalšieho nakazeného hráča, najlepší africký futbalista sa chce vrátiť silnejší

3.10.2020 (Webnoviny.sk) – Senegalský futbalový útočník Sadio Mané sa stal tento týždeň už druhým hráčom anglického šampióna FC Liverpool, ktorý sa nakazil novým koronavírusom. Predtým diagnostikovali ochorenie COVID-19 španielskemu reprezentantovi a čerstvej posile „The Reds“ z mníchovského Bayernu Thiagovi Alcantarovi.

Bol som pozitívne testovaný, ale cítim sa dobre a nemám žiadne ťažké príznaky,“ napísal na instagrame najlepší africký futbalista za minulý rok. „Okamžite začínam proces karantény a zotavovania sa,“ doplnil 28-ročný útočník, ktorý v doterajšom priebehu nového ročníka 2020/2021 zaznamenal v štyroch súťažných vystúpeniach tri presné zásahy.

Viac o téme: Koronavírus

Klub z Anfieldu nazval Saného príznaky „miernymi“ a dodal, že hráč sa celkovo „cíti dobre„. „Vrátim sa silnejší ako predtým. Spolu to prekonáme. Zostaňte všetci v bezpečí a dodržiavajte nastolené pravidlá, aby ste ochránili seba a svojich blízkych,“ skonštatoval účastník predvlaňajších majstrovstiev sveta v Rusku.

Viac k témam: COVID-19, Koronavírus
Zdroj: Webnoviny.sk – Liverpool má ďalšieho nakazeného hráča, najlepší africký futbalista sa chce vrátiť silnejší © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *