Home / SVET / Donald Trump s manželkou majú mierny priebeh koronavírusu, vyslovili optimizmus v súvislosti s rýchlym zotavením

Donald Trump s manželkou majú mierny priebeh koronavírusu, vyslovili optimizmus v súvislosti s rýchlym zotavením

2.10.2020 (Webnoviny.sk) – Šéf kancelárie Donalda Trumpa v piatok vyslovil optimizmus v súvislosti s rýchlym zotavením prezidenta po tom, ako mu diagnostikovali ochorenie COVID-19. Podľa Marka Meadowsa má 74-ročný Trump iba „mierne príznaky“.

Viac o téme: Koronavírus

„Prezident aj prvá dáma sú v dobrom rozpoložení. Američania si môžu byť istí, že majú prezidenta, ktorý nielenže pracuje, ale aj zostáva v práci. Môžem povedať, že som optimista v tom, že sa uzdraví veľmi rýchlo,“ povedal Meadows novinárom.

Podobne sa cíti aj Trumpova manželka Melania, ktorá v piatok na Twitteri napísala: „Mám mierne príznaky, ale celkovo sa cítim dobre. Neviem sa dočkať rýchleho zotavenia.“

Trump sa v utorok v Ohiu zúčastnil na predvolebnej debate s demokratickým protikandidátom Joeom Bidenom. Ani jeden z nich nemal rúško, ale na pódiu stáli od seba v pomerne veľkej vzdialenosti. Moderátor Chris Wallace z Fox News sedel obďaleč, taktiež bez masky. „Každý, kto bol v tej sále, mal negatívny test,“ povedal v piatok Wallace.

Viac k témam: Koronavírus, Koronavírus COVID-19 v USA, ochranné rúško, Pandémia, prezidentské voľby v USA
Zdroj: Webnoviny.sk – Donald Trump s manželkou majú mierny priebeh koronavírusu, vyslovili optimizmus v súvislosti s rýchlym zotavením © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Poľsko odvolalo veliteľa zboru rýchlej reakcie európskej armády Eurocorps, vyšetrujú jeho bezpečnostnú previerku

Poľsko začalo vyšetrovanie vojenskej kontrarozviedky, do ktorého bol zapojený.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *