Home / SLOVENSKO / Kollár na schôdzi o Kaliňákovi: Kto pozerá tento cirkus, tak si o nás musí myslieť, že sme šibnutí

Kollár na schôdzi o Kaliňákovi: Kto pozerá tento cirkus, tak si o nás musí myslieť, že sme šibnutí

BRATISLAVA 6. decembra (WebNoviny.sk) – V rozprave počas mimoriadnej schôdze o odvolávaní ministra vnútra Roberta Kaliňáka vystúpil aj líder hnutia Sme rodina Boris Kollár.

Odporúčame:
Online: V parlamente odvolávajú ministra Kaliňáka, opozícia mu vyčíta viaceré kauzy

Podľa neho v pléne zaznievajú invektíva a osobné napádania koaličných a opozičných poslancov. „Ak by niekto pozeral tento cirkus, tak si o nás musí myslieť, že sme šibnutí,“ povedal Kollár s tým, že po takýchto vyjadreniach si poslanci nezaslúžia ani to jedno euro navyše. „Kvôli tomuto nás ľudia nevolili. Očakávajú, že im politici pomôžu,“ povedal.

Od premiéra tejto krajiny by miesto slovného urážania poslancov očakával, že sa k tomu nezníži a že miesto toho Robert Fico vyvráti vyhlásenia opozície na adresu Kaliňáka. Kollár sa vôbec nevyjadril k vyhláseniam Fica, ktorý povedal, že Kollár je podozrivý z obchodovania s drogami a je podozrivý so stykmi s mafiánmi.

Viac k témam: Boris Kollár, ministerstvo vnútra SR, Národná rada SR, Robert Fico, Robert Kaliňák, Sme Rodina Boris Kollár
Zdroj: Webnoviny.sk – Kollár na schôdzi o Kaliňákovi: Kto pozerá tento cirkus, tak si o nás musí myslieť, že sme šibnutí © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Nová éra je tu. Samsung predstavil inovatívnu sériu AI televízorov

Spoločnosť Samsung Electronics odhalila ďalšie podrobnosti o novej generácii televízorov roku 2024.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *