Home / SVET / Prezidenta Zemana prepustili z nemocnice po operácii ruky, ďalšiu liečbu absoluje na zámku

Prezidenta Zemana prepustili z nemocnice po operácii ruky, ďalšiu liečbu absoluje na zámku

29.8.2020 (Webnoviny.sk) – Českého prezidenta Miloša Zemana  v sobotu dopoludnia prepustili z pražskej Ústrednej vojenskej nemocnice (ÚVN), kde mu v utorok operovali zlomenú ruku. Ďalšiu liečbu absolvuje v domácej starostlivosti na zámku v Lánoch.

Prezidenta prišla vyzdvihnúť vojenská sanitka až k bočnému vchodu. Výhľad okoloidúcim zakrývali osobní strážcovia aj barikáda zo smetných nádob. Ošetrovatelia ho priviezli k sanitke na mobilnom lôžku. Vozidlo následne v sprievode čiernych limuzín opustilo areál.

Zeman sa zranil v utorok večer, keď podľa svojho hovorcu sledoval televízne spravodajstvo vo svojej pražskej vile. Keď sa chcel premiestniť po miestnosti bez pomoci palice, zakopol a spadol na pravú ruku, ktorú si zlomil. Počas operácie mu do nej lekári implantovali titanový klin.

Viac k témam: český prezident
Zdroj: Webnoviny.sk – Prezidenta Zemana prepustili z nemocnice po operácii ruky, ďalšiu liečbu absoluje na zámku © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na Časiv Jar útočí viac ako dvadsaťtisíc ruských vojakov, mesto je nateraz plne pod kontrolou Ukrajincov

Ruskí vojaci sústreďujú svoje úsilie na Časiv Jar, ktorý považujú za kľúčový pre ďalší postup smerom ku Kosťantynivke, Kramatorsku a Sloviansku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *