Home / SLOVENSKO / Vodič na Toyote zrazil chodkyňu bez reflexných prvkov, žena na mieste zomrela (foto)

Vodič na Toyote zrazil chodkyňu bez reflexných prvkov, žena na mieste zomrela (foto)

29.8.2020 (Webnoviny.sk) – Chodkyňa prišla o život pri nočnej dopravnej nehode v Košiciach. Ako informovala v tlačovej správe košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, v piatok krátko po 22:00 viedol 36-ročný vodič z okresu Košice – okolie osobné motorové vozidlo zn. Toyota po Buzinskej ulici smerom na Poľov, kde mu tesne pred koncom obce Košice – Šaca vošla do jazdnej dráhy 50-ročná Košičanka.

Chodkyňa prechádzala cez cestu mimo priechodu pre chodcov, pričom na oblečení nemala žiadny reflexný prvok. Chodkyňa pri dopravnej nehode utrpela vážne zranenia, ktorým na mieste podľahla. Alkohol u vodiča nezistili, či bola pod vplyvom alkoholu chodkyňa, budú zisťovať pri pitve.

Polícia miesto udalosti zadokumentovala aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy. Polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Bližšie okolnosti tejto tragickej udalosti, ako aj presnú príčinu dopravnej nehody vyšetrujú.

Viac k témam: dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Vodič na Toyote zrazil chodkyňu bez reflexných prvkov, žena na mieste zomrela (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vláda klame voličov, podľa progresívcov dostali starostovia maďarských strán oveľa menej dotácií než tí koaliční

Koalícia len predstiera záujem o maďarských voličov v snahe pomôcť Pellegrinimu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *