Home / SLOVENSKO / Mecomáci pomáhajú zachraňovať ľudské životy

Mecomáci pomáhajú zachraňovať ľudské životy

21.8.2020 (Webnoviny.sk) – Najväčšiemu výrobcovi mäsových produktov na Slovensku záleží na zdraví svojich zamestnancov, aj na uzdraveniu chorých v našej spoločnosti, ktorí potrebujú našu pomoc najviac – tí, ktorí čakajú na každú jednu darovanú kvapku krvi.

Počas mesiaca júl ponúkla spoločnosť Mecom, ako spoločensky zodpovedná firma, možnosť svojim zamestnanom darovať krv, a to hneď na dvoch miestach – v závode v Lučenci a v závode v Humennom. Zamestnanci neváhali a priestory, kde mohli darovať krv boli plné dobrovoľníkov. Zodpovedným správaním a ľudským gestom takto spoločne zachránili to najcennejšie – ľudské životy. Vďaka 70 úspešným odberom Mecomáci darovali viac ako 30 l krvi.  ,,Veľmi si vážim záujem našich zamestnancov, ktorí sa rozhodli darovať krv a nezištne tak pomohli iným obzvlášť v týchto zložitých časoch. Zároveň nám však záleží aj na zdraví našich samotných zamestnancov a všetky podobné aktivity, akým bol aj Deň zdravia v našich závodoch za účelom zlepšenia zdravotnej kondície našich zamestnancov, vnímame ako veľmi dôležité,“ hovorí Ladislav Čechovič, CEO spoločnosti Mecom.

Spoločnosť Mecom počas Dňa zdravia vo svojich závodoch podporila zamestnancov mnohými možnosťami preventívnych vyšetrení, akými boli napríklad diagnostika zdravotného stavu magnetickým kvantovým rezonančným analyzátorom, zmeranie hladiny glukózy a cholesterolu v krvi, BMI, podiel tukov a svalov v tele či zmeranie hladiny krátko a dlhodobého stresu.

Informačný servis

Viac k témam: darovanie krvi, Mecom, PR
Zdroj: Webnoviny.sk – Mecomáci pomáhajú zachraňovať ľudské životy © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

ITAPA Health&Care: Už len na entuziazme mladých lekárov nemôže stáť naše zdravotníctvo

Zastaraný obsah výučby a slabá príprava medikov do praxe. Chátrajúce nemocnice s biednym vybavením.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *