Home / šport / Hokej / Miroslav Šatan má na zväze nových spolupracovníkov, chce viac spojiť hokejové hnutie

Miroslav Šatan má na zväze nových spolupracovníkov, chce viac spojiť hokejové hnutie

7.8.2020 (Webnoviny.sk) – Novým generálnym sekretárom Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) sa stal Ivan Pulkert, ktorý nahradil na tomto poste Miroslava Valíčka. Ten sa vzdal funkcie v júni. Hokejový zväz tiež zriadil aj novú pozíciu výkonného riaditeľa a ním sa stal Peter Kruľ.

Musia ísť príkladom

Ak chceme, aby v budúcnosti slovenský hokej fungoval lepšie, musíme začať od seba a ísť príkladom. Verím, že s pomocou týchto dvoch odborníkov budeme fungovať lepšie, zároveň sa nám podarí zlepšiť komunikáciu voči klubom a ešte viac spojiť hokejové hnutie,“ povedal prezident SZĽH Miroslav Šatan podľa zväzového webu.

Hokej som niekoľko rokov hrával. Je mojou srdcovou záležitosťou, preto som prijal ponuku zväzu a rád by som svoje skúsenosti preniesol do tohto prostredia. Prichádzam s víziou spájania hokejového hnutia. Verím, že spoločnými silami sa nám podarí budovať hnutie na úrovni infraštruktúry, počtu hokejistov, zlepšovania hokejového prostredia, výchovy mládeže a podobne,“ povedal po nástupe nový generálny sekretár Pulkert.

Spoločná vízia do budúcnosti

Cieľom Kruľa je v SZĽH uplatniť skúsenosti, ktoré nadobudol pri transformácii firiem po celom svete. „Nechcem slovom transformácia strašiť. Iba zjednotením plánovania, spolupráce a fungovania všetkých oddelení na zväze dosiahneme to, aby sme všetci išli za spoločnou víziou do budúcnosti,“ ozrejmil nový výkonný riaditeľ.

Zdroj: Webnoviny.sk – Miroslav Šatan má na zväze nových spolupracovníkov, chce viac spojiť hokejové hnutie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slafkovský vyrovnal tínedžerský rekord v Canadiens, bodoval aj Nemec (video)

Najvyťaženejším hráčom bol Erik Černák z Tampy Bay.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *