Home / SLOVENSKO / Bugár a Hrnko sa vyjadrili k návrhu strany Smer-SD, ako zmraziť platy poslancov

Bugár a Hrnko sa vyjadrili k návrhu strany Smer-SD, ako zmraziť platy poslancov

BRATISLAVA 30. novembra (WebNoviny.sk) – Podpredsedu SNS Antona Hrnka na celej kauze zmrazovania platov ústavných činiteľov mrzí, že od roku 1989 sa nestalo, aby premiér takýmto spôsobom komentoval rozhodnutie poslancov parlamentu, ktorý je najvyšším zákonodarným orgánom štátu a jeho poslanci vykonávajú mandát slobodne. Na otázku, čo hovorí na najnovší návrh Smeru povedal: „To je ich problém, nech novelizujú, čo chcú“.

Odporúčame:
Strana Smer-SD ponúkla riešenie, ako zmraziť platy poslancov

Predseda Mosta-Híd Béla Bugár zdôraznil, že jeho strana nepolemizuje o zvyšovaní alebo nezvyšovaní platov ústavných činiteľov.

„My hovoríme, že pre nás je neprípustný ten spôsob, ktorý si pán premiér pre riešenie tejto dôležitej otázky zvolil. Práve preto ma teší, že sa približujeme k systémovému riešeniu. Dnešné vyjadrenia klubov koaličných strán boli konštruktívne, ale považujem ich len za prvý krok. Druhým krokom musí byť stretnutie, respektíve rokovanie, ktoré som na svojom brífingu avizoval už v stredu,“ uviedol Bugár.

 

Viac k témam: Anton Hrnko, Béla Bugár, Národná rada SR, platy, platy ústavných činiteľov, Robert Fico, Smer-SD
Zdroj: Webnoviny.sk – Bugár a Hrnko sa vyjadrili k návrhu strany Smer-SD, ako zmraziť platy poslancov © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Festival Východná navštívilo 20-tisíc divákov. Šimkovičová sa poďakovala organizátorom, umelcom aj hosťom (video+foto)

Na festivale vystúpilo takmer 2 000 účinkujúcich a na príprave sa podieľalo 32 členov organizačného štábu a mnohí ďalší z radov obce a dobrovoľníkov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *