Home / SLOVENSKO / Pellegrini podľa Blahu nadbieha prezidentke, veľmi nadštandardné vzťahy má aj so Sulíkom a Kollárom

Pellegrini podľa Blahu nadbieha prezidentke, veľmi nadštandardné vzťahy má aj so Sulíkom a Kollárom

14.6.2020 (Webnoviny.sk) – Poslanec strany Smer-sociálna demokracia (Smer-SD) Ľuboš Blaha o podpredsedovi parlamentu Petrovi Pellegrinim (Smer-SD) na sociálnej sieti napísal, že nadbieha prezidentke Zuzane Čaputovej a že ako liberál môže prevziať voličov strany Progresívne Slovensko, ktorá sa v tohtoročných voľbách nedostala do parlamentu.

„Všimnite si, ako Pellegrini nadbieha Čaputovej – sú na nerozoznanie. Liberalizmus, slniečkarstvo, progresivizmus, ten istý marketing, tá istá podpora médií. Progresívne Slovensko je zlyhaný projekt a Pellegrini ako liberál môže prevziať jeho voličov,“ napísal Blaha.

Ako ďalej uviedol, dlhší čas sleduje veľmi nadštandardné vzťahy Pellegriniho, Sulíka a Kollára. „Žeby sa tu vytvárala ‚záloha‘ pre prípad, keď už psychopata na čele vlády nebudú vedieť biznismeni z SaS a Sme rodiny viac tolerovať?“ spýtal sa Blaha.

Bývalý expremiér Pellegrini ohlásil zámer založiť novú politickú stranu. Spolu s ním by mali odísť aj ďalší dvaja podpredsedovia Smeru-SD Richard Raši, Peter Žiga a pravdepodobne šesť poslancov Smeru-SD.

Viac k témam: podpredseda strany Smer-SD, predseda hnutia Sme rodina, predseda strany Sloboda a Solidarita (SaS)
Zdroj: Webnoviny.sk – Pellegrini podľa Blahu nadbieha prezidentke, veľmi nadštandardné vzťahy má aj so Sulíkom a Kollárom © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *