Home / šport / Futbal / Dvom hráčom Parmy Calcio zistili pred začiatkom spoločných tréningov koronavírus

Dvom hráčom Parmy Calcio zistili pred začiatkom spoločných tréningov koronavírus

17.5.2020 (Webnoviny.sk) – Všetkých 60 členov futbalového tímu Parma Calcio sa pred pondelkovým začiatkom spoločných tréningov podrobilo dvom testom na nový koronavírus a vo dvoch prípadoch boli skúmané vzorky pozitívne.

Ide o nemenovaných futbalistov, ktorí mali prvý test pozitívny a druhý o 24 hodín neskôr už negatívny. Príznaky ochorenia COVID-19 nemajú, ale aj tak putovali do karantény.

„Obaja mali pozitívny iba prvý test, sú vo skvelej kondícii a bez symptómov. Oboch sme však izolovali od ostatných a budeme ich stav pozorovať. Ostatní hráči sa v pondelok začnú spoločne pripravovať v našom tréningovom centre Collecchio,“ uvádza sa v tímovom vyhlásení na oficiálnej klubovej stránke.

Začiatok spoločnej prípravy pre talianske futbalové kluby v sobotu potvrdil aj premiér krajiny Giuseppe Conte. Reštart Serie A je však stále ďaleko.

Podľa vedenia súťaže by sa tak malo stať 13. júna, ale v prípade čo len jedného pozitívneho testu bude nasledovať dvojtýždňová karanténa pre celé mužstvo. Najvyššia talianska futbalová súťaž má prestávku od 9. decembra, do konca sezóny zostáva odohrať 12 kôl.

Viac k témam: Serie A
Zdroj: Webnoviny.sk – Dvom hráčom Parmy Calcio zistili pred začiatkom spoločných tréningov koronavírus © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *