Home / EKONOMIKA / Informatika / „Syn Božej hlavy“ spojil koronavírus a 5G siete, youtube bude mazať konšpirácie

„Syn Božej hlavy“ spojil koronavírus a 5G siete, youtube bude mazať konšpirácie

8.4.2020 (Webnoviny.sk) – Služba YouTube odstráni všetky videá týkajúce sa konšpiračnej teórie, podľa ktorej 5G siete súvisia so šírením nového koronavírusu. Správa prichádza po tom, ako sa na službe objavil živý prenos rozhovoru, v ktorom David Icke v pondelok obhajoval túto konšpiračnú teóriu a vyhlásil, že „existuje prepojenie medzi 5G a zdravotnou krízou„.

Billa Gatesa posiela do väzenia

Ak sa 5G dostanú tam, kam ich chcú dostať, tak potom zanikne ľudský život, ako ho poznáme. Ľudia sa musia rozhodnúť,“ uviedol v reakcii na podpaľovanie stožiarov s vysielačmi pre 5G siete. Niekoľko ľudí v reakciách ihneď vyzývalo ostatných, aby naďalej podpaľovali vysielače.

Viac o téme: Koronavírus

Icke tiež povedal, že ak sa vedcom raz podarí vyrobiť vakcínu, bude obsahovať „nanotechnologické mikročipy„, ktoré umožnia kontrolovať ľudí. Billa Gatesa, ktorý pomáha s financovaním výskumu spojeného s vakcínou, by mali podľa neho zatvoriť vo väzenia.

Icke je známy šíriteľ konšpirácií

Rozhovor sledovalo naživo 65-tisíc ľudí. YouTube ho odstránil až po tom, ako sa skončil, pričom o ňom vedelo už počas live streamu. „Akýkoľvek obsah, ktorý spochybňuje existenciu prenosu COVID-19 tak, ako ho opísali Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) alebo miestne zdravotnícke úrady, je v rozpore s pravidlami YouTube,“ uviedla pre BBC hovorkyňa spoločnosti. „To platí aj pre konšpiračné teórie, podľa ktorých symptómy ochorenia zapríčiňujú 5G siete,“ dodala.

David Icke je známy britský šíriteľ konšpiračných teórií, ktorý tvrdí, že Zem ovláda tajné bratstvo. To podľa neho pochádza z inej dimenzie vesmíru a jeho členovia sa snažia udržiavať ľudstvo v strachu, pretože žijú z negatívnej energie. Podobne ako ďalší konšpirátori, aj Icke spochybňuje holokaust a blúzni o tom, že svet ovládajú reptiliáni a ilumináti. On sám vraj už v roku 1990 pochopil, že prišiel na Zem na to, aby cez neho k ľuďom hovorili vesmírne bytosti. O rok neskôr sa začal titulovať ako „Syn Božej hlavy„.

Viac k témam: COVID-19, konšpiračné teórie, Koronavírus, youtube
Zdroj: Webnoviny.sk – „Syn Božej hlavy“ spojil koronavírus a 5G siete, youtube bude mazať konšpirácie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Úradu na ochranu osobných údajov chýbajú ľudia aj financie, kým v Európe je táto problematika prioritou

Úrad na ochranu osobných údajov nie je aktuálne schopný dosiahnuť úroveň dozoru nad ochranou osobných údajov, ku ktorej je Slovenská republika zaviazaná.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *