Home / EKONOMIKA / VÝHODNÁ KÚPA NA OSTROVE TENERIFE

VÝHODNÁ KÚPA NA OSTROVE TENERIFE

Nákup nehnuteľností v čase, keď všetci plánujú predávať má svoju logiku.

Každá búrka sa totiž raz skončí a na oblohu výjde sĺnko. Tvrdí spoločnosť G VISION s.r.o.., ktorá sa špecializuje na zhodnocovanie kapitálu aj formou startup projektov                    

V posledných dňoch opustili španielsky ostrov Tenerife skoro všetci turisti. Priemerná ročná návštevnosť ostrova v posledných piatich rokoch bola okolo 8 miliónov turistov.

Mnohí domáci žili štýlom „v jednom byte na hypotéku bývam a druhý byt /kúpený tak isto na hypotéku/ prenajímam turistom.“ Z príjmu turistov za prenájom splácali domáci hypotéky bankám.

Spoločnosť G VISION s.r.o. očakáva, že v najbližších mesiacoch bude príliv turistov na Tenerife minimálny. Existuje tak veľký predpoklad, že pri normálnom ekonomickom procese sa domáci obyvatelia začnú zbavovať nehnuteľností, ktoré im neprinášajú výnos ale spôsobujú im náklady.

Na túto situáciu sa pripravujeme a vytvárame špeciálny spoločný projekt Start up TENERIFE  NEHNUTEĽNOSTI pre Vás, ktorí vidíte túto potencionálnu príležitosť na dobrú kúpu nehnuteľností na ostrove Tenerife.

V prípade záujmu o o túto investičnú príležitosť a voľným dispozičným kapitálom vo výške minimálne 100 000 EUR volajte priamo na telefón: prioritne 00 34 641 660 277 (Španielsko) alebo  00 421 911 177 007 (Slovensko),prípadne napíšte email na: gvisionsro@gmail.com

PR.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prijímanie vysokokvalifikovaných zamestnancov z cudziny sa zjednoduší, vychádza to z novely zákona

Novela zákona o pobyte cudzincov sa posúva do druhého čítania.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *