Home / EKONOMIKA / Automobilový priemyseľ / Starosta Devínskej Novej Vsi vyzýva vládu, aby zatvorila automobilku Volkswagen v Bratislave (video)

Starosta Devínskej Novej Vsi vyzýva vládu, aby zatvorila automobilku Volkswagen v Bratislave (video)

15.3.2020 (Webnoviny.sk) – Starosta mestskej časti Bratislava – Devínska Nová Ves Dárius Krajčír vyzýva pre šírenie koronavírusu na zatvorenie fabriky Volkswagen v Bratislave.

Viac o téme: Koronavírus

„Vyzývam vládu Slovenskej republiky a ústredný krízový štáb Slovenskej republiky, aby okamžite prijal nariadenie o uzatvorení fabriky v Devínskej Novej Vsi,“ žiada starosta na videu zverejnenom na sociálnej sieti. Stojí pritom spolu s hasičmi pred bránou bratislavskej automobilky, ktorá sa nachádza v katastrálnom území Devínskej Novej Vsi.

„Pracuje tu 11 tisíc zamestnancov a ja neverím, že sú dodržané všetky hygienické a protiepidemiologické nariadenia a opatrenia,“ tvrdí starosta Devínskej Novej Vsi. Vládu, premiéra, ako aj všetkých kompetentných vyzýva, aby toto opatrenie urobili čo najskôr. „Cítime sa byť ohrození a právom. Pracujú tu aj cudzinci a ľudia, ktorých ťažko skontroluje náš zdravotnícky systém,“ konštatuje Krajčír na videu.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Agentúru SITA požiadala o stanovisko aj spoločnosť Volkswagen Slovakia.

Viac k témam: COVID-19, Koronavírus
Zdroj: Webnoviny.sk – Starosta Devínskej Novej Vsi vyzýva vládu, aby zatvorila automobilku Volkswagen v Bratislave (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Dopady šírenia variantu omikron na Slovensku intenzívne riešia aj slovenské automobilky

Žilinská Kia už pri týždennom porovnaní eviduje nárast počtu pozitívnych ako aj tých v karanténe.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *