Home / POLITIKA / Je koniec Preceda ….. vyjadril sa Blaha

Je koniec Preceda ….. vyjadril sa Blaha

Ôsmeho februára je pre Sulíka osudový deň, dobre si ho zapamätajte. Ôsmeho februára skončila strana SaS na smetisku dejín.

ŠOKUJÚCE PRIZNANIE NATÁLIE BLAHOVEJ písali sme o tom Tu a aj TU

Samozrejme, že ani Ľuboš Blaha nemohol ostať ticho a musel si kopnúť…

Práve dnes zverejnila šokujúce priznanie ex-poslankyňa SaS Natália Blahová, v ktorom potvrdzuje, že SaS je Kočnerova strana.

Podľa Blahovej, ktorá v strane roky fungovala a bola dokonca šéfkou poslaneckého klubu, Sulík nielenže 13-krát raňajkoval s Kočnerom, čo by ona nedokázala ani s najlepšími kamarátmi, ale navyše dohadzoval do strany Kočnerových ľudí a bránil svojom poslancom útočiť na Kočnera a jeho kauzy.

SAS PODĽA NEJ BOLA DOSLOVA KOČNEROVA STRANA

Blahová pripomína kontakty Sulíka na takých Kočnerových priateľov ako Mika či Droba, či dokonca predstaviteľov Kočnerovej plánovanej strany Cieľ. A to ešte zabudla na Nicholsonovú, čo vraj vysedávala s Kočnerom na lavičke.

V strane SaS zjavne vládla atmosféra strachu, ktorú šíril Sulík proti každému, kto chcel vystúpiť proti jeho milášikovi Kočnerovi. SaS bola v podstate Kočnerovou politickou eseročkou.

Ako píše Blahová – na zvracanie.

SULÍK REAGUJE VULGÁRNE AKO ÚPLNÝ BLÁZON

Na toto škandálózne odhalenie odpovedal Sulík mimoriadne inteligentne, ako sa na sociopatického neoliberála patrí – vraj Blahová stúpila do „kravského lajna“.

Ja len, že toto chcelo byť niekedy predsedom vlády.

Priatelia, je čas Richardovi Sulíkovi odkázať, že toto je záverečná. Finito. Schluss. The end. Bye, Bye, Richie.

TOTO UŽ NIE SÚ LEN RAŇAJKY, TOTO JE SYSTEMATICKÁ SPOLUPRÁCA!

Pretože jedna vec sú kontakty na Kočnera v čase, kedy nikto netušil, že sa z neho vykľuje vrah.

To sa ešte Sulík snažil odbíjať, že však čo, veď on s Kočnerom dojednával iba voľbu generálneho prokurátora, čo na tom, že bol predsedom parlamentu a sorráč, ideme ďalej… Haha-hihi… Vlastne bol obeť. Chúďa. Pamätáte.

Ale úplne iná vec je, že dnes sa jasne ukázalo, že SaS bola plne v Kočnerovom područí. Tá strana sa vlastne nemala volať SaS, ale SaK – Sulík a Kočner, s.r.o.

Oni dvaja boli taký slovenský rhytmandbluesovský R&B – rohlík a brucho. Gratulujeme.

POSLEDNÝ KLINEC DO RAKVY

Sulík nemá hanby. Neverím, že odstúpi. Ale povedzme si na rovinu – ak po tomto prelezie troj-až-päť-percentný Sulík do parlamentu, tak to bude zázrak.

A som veľmi zvedavý, ako sa teraz zachovajú ďalší politici SaS, ktorí predstierajú, akí sú veľkí slušniačikovia a bojovníci proti mafii. Teraz sa ukážte!

SAS ĎALEJ BOJUJE ZA KOČNEROV SEN – ZMIZNITE UŽ!

Od dnešného dňa nehovorme SaS sulíkovci, ale kočnerovci. Kápa majú v base, ale ďalej bojujú za jeho večný sen – slabý štát, silný biznis a väčší pes žerie. Dvoma slovami – neoliberálny kapitalizmus.

Daj si teplý rohlík, Riško a zmizni z verejného života.

Zdroj: FB Ľuboš Blaha

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slafkovský si verí v pozícii lídra útoku, na majstrovstvá sveta v hokeji prišiel aj pre trénera Ramseyho (foto)

„Je mi jedno, s kým budem v útoku, všetci sú to dobrí hráči," povedal mladý slovenský talent.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *