Home / šport / Tenis / Andrej Martin sa po víťaznom štvrťfinále v argentínskej Córdobe pobije o finále turnaja

Andrej Martin sa po víťaznom štvrťfinále v argentínskej Córdobe pobije o finále turnaja

7.2.2020 (Webnoviny.sk) – Slovenský tenista Andrej Martin na turnaji ATP Tour 250 v argentínskej Córdobe zdolal v štvrťfinálovom súboji dvoch nenasadených hráčov Francúza Corentina Mouteta za 92 minút 6:3, 6:2.

Slovenská singlová jednotka, ktorej patrí v tomto týždni stá priečka v rebríčku ATP, premenila na zisk prvého setu až štvrtý setbal pri vlastnom podaní.

V druhom síce Andrej Martin raz prišiel o servis, ale Mouteta brejkol až trikrát a pri vlastnom podaní premenil hneď prvý z troch ponúknutých mečbalom bodom priamo z podania.

V boji o druhé kariérne finále na okruhu Andrej Martin zabojuje s úspešnejším z neskoršieho štvrťfinále Pablo Cuevas (Urug.-6) – Cristian Garín (Čile-3). Jediný raz sa do finále prebojoval v roku 2016 v chorvátskom Umagu.

Turnaj ATP Tour 250 v Córdobe

dvojhra mužov – štvrťfinále

Andrej Martin (SR) – Corentin Moutet (Fr.) 6:3, 6:2

Viac k témam: ATP World Tour
Zdroj: Webnoviny.sk – Andrej Martin sa po víťaznom štvrťfinále v argentínskej Córdobe pobije o finále turnaja © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ak Nadal stihne odohrať aspoň dva turnaje, na Roland Gorros bude patriť medzi päť najväčších favoritov na celkový triumf

Dvadsaťdvanásobný grandslamový šampión len nedávno vyhlásil, že práve v úvode apríla by rád odštartoval svoju prípravu pred blížiacim sa druhým grandslamovým turnajom sezóny Roland Garros v Paríži.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *