Home / SLOVENSKO / Slováci čoraz viac preferujú tipovanie volieb

Slováci čoraz viac preferujú tipovanie volieb

29.1.2020 (Webnoviny.sk) – Slovensko čakajú parlamentné voľby. Svojich zástupcov do poslaneckých lavíc si zvolíme 29. februára. Na voľbách sa však dá aj slušne zarobiť. Presvedčil sa o tom už nejeden Slovák. Tipovanie volieb je totiž čoraz viac vyhľadávanejšou formou tipérov.

Kým v minulosti Slováci preferovali športové stávky, v posledných rokoch sa čoraz viac zvyšuje záujem aj o nešportové udalosti. Tipovať vývoj série filmovej ságy? Pred niekoľkými rokmi niečo nepredstaviteľné, no vlani bol napríklad o tipovanie deja záverečnej série Game of Thrones enormný záujem. Pevné miesto v kurzovej ponuke majú stávky na Oscara, stávky na MISS, ale napríklad aj stávkové príležitosti na politiku. „Už pred štyrmi rokmi bol o parlamentné voľby veľký záujem. V podobnom duchu sme mali prijaté stávky aj na vlaňajšie prezidentské voľby. Uvidíme, či blížiace sa voľby ten počet prijatých stávok prekonajú,“ hovorí hlavný bookmaker Niké Richard Slušný.

Podľa Slušného dokážu netradičné stávky zaujať aj ľudí, ktorí bežne športové zápasy nesledujú a prídu si staviť len na to. A takým príkladom sú aj voľby. „Voľbami žije celá spoločnosť a témou debát sa tak stávajú nielen ich výsledky, ale v konečnom účtovaní aj úspešnosť ľudí pri tipovaní. Nuž, a v nemalej miere je tu faktor možnosti staviť si na udalosť, ktorá ovplyvní životy občanov na najbližšie roky. Navyše ako sa hovorí, na futbal a politiku je odborník každý Slovák.“

A ako sú Slováci pri tipovaní volieb úspešní? „Kedy ako, ale vo väčšine je úspešnejší klient ako stávková kancelária,“ hovorí Slušný. Ako ďalej dodáva, pri voľbách sa často rodia prekvapenia, ktoré sú ohodnotené vysokými kurzami. „Videli sme to vlani. Jeden z klientov pri prezidentských voľbách predvídal víťazstvo Zuzany Čaputovej pri kurze 7,5. Vložených 500 € premenil na výhru 3750 €.“ Ešte väčšie senzácie ale priniesli posledné parlamentné voľby pred štyrmi rokmi. Viacerí favoriti zaváhali, čo naopak potešilo nejedného tipéra. „To, že sa KDH nedostane parlamentu, predvídal jeden klient. Trafil kurz 100 a v kombinácii s možnosťou, že SNS získa viac percent ako Sieť mu to pri vklade len 10 € zarobilo parádnych 11 000 €!“

Aj o blížiace sa voľby je zo strany klientov enormný záujem. Preferujú stávky na to, kto vyhrá voľby, kto sa dostane do parlamentu, či koľko percent voličov príde k voľbám. Niké ale okrem toho dokonca pripravila aj Volebný špeciál! V ňom figurujú stávky na to, či sa predĺži hlasovanie po 22:00 hodine alebo či líder volebnej kandidátky niektorej zo strán odstúpi ešte pred samotnými voľbami. „Ak sa zrodí takýto scenár, pri vklade 100 € by klienti zarobili 800 €,“ dodáva Slušný.

Tipujte voľby v Niké

Ak aspoň trochu sledujete politické dianie, blížiace sa voľby do Národnej rady Slovenskej republiky by rozhodne nemali chýbať na vašich tiketoch. Navyše, ak ste v tipovaní úplným nováčikom, Niké vás pri vašej prvej stávke odmení. Získajte 40 eur vo voľných tiketoch! Pri tipovaní parlamentných volieb takýto finančný balík na štart v tipovaní ocení nejeden klient. Tipujte parlamentné voľby v Niké v pobočkách po celom Slovensku, alebo v pohodlí svojho domova prostredníctvom mobilnej aplikácie.

Inzercia

Viac k témam: Niké, PR, tipovanie, voľby
Zdroj: Webnoviny.sk – Slováci čoraz viac preferujú tipovanie volieb © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

ITAPA Health&Care: Už len na entuziazme mladých lekárov nemôže stáť naše zdravotníctvo

Zastaraný obsah výučby a slabá príprava medikov do praxe. Chátrajúce nemocnice s biednym vybavením.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *