Home / POLITIKA / Nechutné európske pokrytectvo ohľadom Soleimaniho a stovky zabitých Židov

Nechutné európske pokrytectvo ohľadom Soleimaniho a stovky zabitých Židov

Prípad Soleimani vrhá svetlo nielen na európske pokrytectvo, ale aj na jej seba ponižovanie.

 

Je morálne nechutné a absolútne smiešne, že všetci ľavicový západný „ľudomilovia“ boli tak urazený a pobúrený, keď bol odstránený iránsky super terorista. Pritom za posledných 40 rokov, kedy Irán odsúdil tisíce žien, básnikov a maloletých k smrti, nevyšli ani raz do ulíc.

Kde boli všetci títo západniari, tak hlboko znepokojení zabitím Qassema Soleimaniho, keď kumpáni tohto iránskeho generála na uliciach nemilosrdne zabíjali tisíce iránskych chlapcov a dievčat, ktorí žiadali slobodu, a ženy, ktoré si dali dole závoje a ktoré nikdy nepoznali jediný deň demokracie?

Tento prípad vrhá svetlo nielen na európskej pokrytectvo, ale aj na seba ponižovanie. Zdá sa, že Západ sa v skutočnosti nestará o „hodnoty“, ktorých by si mal vážiť najviac: o slobodu, ľudskú dôstojnosť, rovnosť, sekularizmus a úctu k menšinám. Alebo sa o ne stará aspoň vtedy, keď tieto „hodnoty“ neprekročí západnú hranicu.

Irán je prvou krajinou, ktorá zvrhla prozápadnú vládu a nahradila ju islamskou teokraciou. A to nevyšlo.

Podľa Amnesty International „bola viac ako polovica (51%) všetkých zaznamenaných popráv v roku 2017 vykonaná v Iráne“. Vo vzťahu k počtu obyvateľov drží Irán svetový rekord v popravách na osobu. Medzi rokmi 1985 a 2017 došlo v Iráne k nárastu väzňov o 333%.

Nielen, že uteká iránska mládež, aj pôrodnosť kolabuje. Irán zažil jeden z najrýchlejších úbytkov plodnosti na svete. Pokles plodnosti o viac ako 50% za jediné desaťročie nebol nikde inde zaznamenaný. Európe to trvalo 300 rokov, aby zaznamenala pokles zo 7 na 1,7 dieťaťa na ženu, čo je pokles, ktorý Irán zažil od roku 1979.

Pred tridsiatimi rokmi padol jednej noci Berlínsky múr bez vypálenia jedinej guľky. Socialistický režim bol zničený zvnútra. Iránsky muláhovia sa nebudú riadiť rovnakým scenárom a neopustia svoju krajinu, bez toho, aby preliali krv svojho ľudu. To je to, čo robili každý deň počas posledných 40 rokov. Tisíce nevinných iránskych mužov a žien bolo zabitých svojimi ajatolláhmi a stovky Židov bolo zabitých od Buenos Aires cez Burgas až po Izrael iránskymi vládcami a ich poskokmi.

Otázkou teraz je: pomôže Európa, ktorá bola počas 40 rokov smrteľnej islamskej revolúcie tichá a ľahostajná, iránskemu ľudu, aby sa oslobodil od toho hrozného režimu založeného na šarii, alebo bude ďalej pokračovať v seba ospravedlneniu a utrpeniu, ktoré sa odráža v jej morálnom relativizme?

 

Zdroj: Arutz Sheva – Israel National News

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ministerstvo vnútra vyslalo letky na evakuáciu Slovákov z Libanonu, zabezpečí aj humanitárnu pomoc

Letecký útvar ministerstva vykoná repatriácie z Cypru.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *