Home / SLOVENSKO / Alkohol úradoval po novom roku aj v Nitrianskom kraji, vodičov čakalo po vytriezvení obvinenie (foto)

Alkohol úradoval po novom roku aj v Nitrianskom kraji, vodičov čakalo po vytriezvení obvinenie (foto)

3.1.2020 (Webnoviny.sk) – Hneď na začiatku nového roka zaevidovali policajti niekoľko nehôd, pri ktorých asistoval alkohol. Na zlatomoravskej ceste pri obci Jelenec nezvládol jazdu 50-ročný vodič VW Golf a zozadu narazil do pred ním idúcej Felicie.

Ako informovala nitrianska krajská polícia, namerali mu 2,67 promile alkoholu v dychu. Nikomu sa našťastie nič nestalo. Takmer dve promile nafúkala 25-ročná vodička Audi A4, ktorá havarovala v obci Machulince. Pri nehode sa zranila.

Poriadne opitý bol aj 22-ročný vodič Dodge Caliber. V Šahách pri odbočovaní vyletel na chodník a cez trávnik prešiel až k dopravnej značke. Šoféroval s takmer 2,4 promile alkoholu v dychu.

Všetkých vodičov po vytriezvení obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Vzhľadom na nepriaznivú dopravno-bezpečnostnú situáciu pristúpila polícia k zvýšeným opatreniam na cestách.

Viac k témam: alkohol za volantom, dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Alkohol úradoval po novom roku aj v Nitrianskom kraji, vodičov čakalo po vytriezvení obvinenie (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Atentátnik na Fica možno nebol osamelý vlk, Šutaj Eštok upozornil na jeho vymazanú komunikáciu na sociálnej sieti (video)

Robert Kaliňák uviedol, že rokovania na parlamentnom Výbore pre obranu a bezpečnosť sú dôležité aj preto, lebo sa tam stretáva koalícia s opozíciou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *