Home / SLOVENSKO / Foto: Tínedžerka neprežila zrážku s dodávkou, na východe Slovenska sa stala aj ďalšia tragická nehoda

Foto: Tínedžerka neprežila zrážku s dodávkou, na východe Slovenska sa stala aj ďalšia tragická nehoda

19.12.2019 (Webnoviny.sk) – Dve chodkyne prišli o život pri stredajších nehodách v Košickom kraji. Prvá sa stala predpoludním v Trebišove na Komenského ulici.

Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, 68-ročný vodič Suzuki Ignis zrazil na priechode pre chodcov 60-ročnú ženu. Chodkyňu vo vážnom stave previezli do nemocnice, kde v noci zomrela. Vodičovi alkohol nezistili. Polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví s následkom smrti.

Druhá tragédia sa stala okolo 13:00 na Masarykovej ulici v Michalovciach. Iba 18-ročnú dievčinu zrazil 22-ročný vodič dodávky, ktorý cúval po chodníku.

Ako uviedla Mésarová, zadnou časťou narazil do tínedžerky, ktorá išla po chodníku. Dievča nehodu neprežilo. Vodiča obvinili z usmrtenia a spracovaný bol aj podnet na jeho vzatie do väzby. Za tento skutok, spáchaný závažnejším spôsobom konania z nedbanlivosti, mu hrozí trest na dva až 5 rokov.

Viac k témam: dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Tínedžerka neprežila zrážku s dodávkou, na východe Slovenska sa stala aj ďalšia tragická nehoda © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Novým stálym predstaviteľom Slovenska pri NATO bude Marek Varga, doterajší veľvyslanec na Blízkom východe

Medzi moje priority bude patriť budovanie rezortnej expertnej bázy a zabezpečovanie spolupráce všetkých zainteresovaných rezortov, uviedol Varga.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *