Home / SLOVENSKO / Do Prešova príde pre tragické udalosti Mikuláš s oneskorením, deti o program napokon neprídu

Do Prešova príde pre tragické udalosti Mikuláš s oneskorením, deti o program napokon neprídu

15.12.2019 (Webnoviny.sk) – Prešovské deti o mikulášsky program napokon neprídu. Pôvodne sa tradičná Mikulášska nádielka mala uskutočniť 6. decembra popoludní. Plánovaný program mesto ale zrušilo po tragickej udalosti, keď v bytovom dome na Mukačevskej ulici 7 vybuchol plyn.

Žiaľ, tento deň sa zapísal do histórie mesta Prešov čiernymi písmenami a táto mimoriadne tragická udalosť zasiahla celé mesto. Všetky deti sa však tešili na plánovaný mikulášsky program a mikulášsku nádielku plnú prekvapení. Mesto Prešov mikulášsky program 6. decembra zrušilo, ale deťom ho vynahradí v inom termíne,“ informovala agentúru SITA tlačová referentka Mestského úradu v Prešove Lenka Šitárová.

Ako dodala, náhradný termín Mikulášskej nádielky bude v utorok 17. decembra o 16.00, keď sa na Hlavnej ulici uskutoční žrebovanie Mikulášskej hry s programom. Následne sa vyhodnotí aj súťaž o najkrajšie vyzdobený vianočný stromček a približne o 17.20 hod. spolu s deťmi rozsvietia pred Konkatedrálou sv. Mikuláša aj vianočný stromček.

Viac k témam: svätý Mikuláš, Výbuch plynu v Prešove
Zdroj: Webnoviny.sk – Do Prešova príde pre tragické udalosti Mikuláš s oneskorením, deti o program napokon neprídu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Michelkov návrh ohrozuje činnosť Fondu na podporu umenia. Vyhlásenie pre poslancov podpísali desiatky odborníkov

Platforma tvrdí, že počas výboru sa k návrhu nemohli vyjadriť prítomní zástupcovia odbornej obce a ani samotný riaditeľ FPU.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *