Home / šport / Ostatné športy / Slovenky v Hochfilzene štafetu nepostavili, víťazkami sa stali Nórky

Slovenky v Hochfilzene štafetu nepostavili, víťazkami sa stali Nórky

14.12.2019 (Webnoviny.sk) – Aj druhé preteky štafiet v rámci Svetového pohára v biatlone 2019/2020 boli v réžii nórskych biatlonistiek. Kvarteto v rovnakej zostave ako pri nedávnom víťazstve vo švédskom Östersunde Karoline Knottenová, Ingrid Tandrevoldová, Tirill Eckhofová, Marte Olsbuová-Röiselandová triumfovalo v sobotu v rakúskom Hochfilzene, keď po absolvovaní 4 x 6 km malo náskok 8,2 s pred Ruskom.

Švajčiarsko na 3. mieste zaostalo o 1:04,1 min. Víťazné úradujúce majsterky sveta sedemkrát dobíjali na strelnici a museli absolvovať jeden trestný okruh. Slovensko štafetu nepostavilo, keďže tentoraz chýbala pre chorobu Terézia Poliaková.

Svetový pohár v biatlone

Hochfilzen (Rak.) – sobota – výsledky:

Ženy – štafety 4 x 6 km: 1. Nórsko (Karoline Knottenová, Ingrid Tandrevoldová, Tirill Eckhofová, Marte Olsbuová-Röiselandová) 1:10,04,7 (1+7), 2. Rusko +8,2 s (0+5), 3. Švajčiarsko +1:04,1 (1+9), … 6. Česko +1:16,1 (1+12), … Slovensko neštartovalo.

Viac k témam: biatlon, Svetový pohár v biatlone
Zdroj: Webnoviny.sk – Slovenky v Hochfilzene štafetu nepostavili, víťazkami sa stali Nórky © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *