Home / SLOVENSKO / Na Slovensko dorazí ďalšia vlna dažďa, na horách bude výlučne snežiť

Na Slovensko dorazí ďalšia vlna dažďa, na horách bude výlučne snežiť

10.11.2019 (Webnoviny.sk) – V pondelok 11. novembra dorazí ďalšia vlna dažďa, môže aj snežiť. Informuje o tom portál iMeteo.sk s tým, že v pondelok dorazia nad slovenské územie od juhu ďalšie zrážky. Postupne sa rozprší na strednom, ale aj východnom Slovensku. Zrážok bude postupne pribúdať a vyskytovať sa budú až do večera.

„Počas dňa k nám od začne za studeným frontom prúdiť od západu studený vzduch, ktorý sa prejaví najmä na horách a na severe Slovenska. V týchto oblastiach sa môže prechodne vyskytnúť sneženie aj od stredných polôh, približne od nadmorskej výšky 800 metrov. Na horách bude výlučne snežiť a napadnúť môže aj viac ako 10 centimetrov čerstvého snehu. Sneženie sa zajtra popoludní očakáva aj na Orave, sneh sa ale bude topiť,“ uvádza portál.

Viac k témam: počasie, predpoveď počasia
Zdroj: Webnoviny.sk – Na Slovensko dorazí ďalšia vlna dažďa, na horách bude výlučne snežiť © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

KDH poslalo list predsedníčke Ursule von der Leyen, Slovensko by nemalo byť finančne postihované za zrušenie špeciálnej prokuratúry

Hnutie zdôrazňuje, že zmena v trestnom práve je vnútornou záležitosťou Slovenskej republiky ako členského štátu EÚ.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *