Home / SVET / Do predvolebnej kampane Michelle Obamovej sa zapojí aj Selena Gomez a Kerry Washington

Do predvolebnej kampane Michelle Obamovej sa zapojí aj Selena Gomez a Kerry Washington

8.11.2019 (Webnoviny.sk) – Bývalá americká prvá dáma Michelle Obamová vo štvrtok ohlásila nové „prírastky“ do skupiny slávnych Američanov, ktorí budú spolu s ňou viesť kampaň pred budúcoročnými prezidentskými voľbami. Nepôjde, samozrejme, o kampaň za zvolenie Michelle Obamovej, ktorá nekandiduje. Cieľom kampane s názvom Keď budeme všetci voliť (When We All Vote) je presvedčiť čo najviac obyvateľov USA, aby šli voliť.

Ľudia stojaci za kampaňou dokonca nechcú voličom ani odporúčať, koho by mali voliť, hoci ich preferencie sú dlhodobo známe a žiadnu z ohlásených osobností sa nedá podozrievať zo sympatií k súčasnému prezidentovi Donaldovi Trumpovi.

Vo štvrtok, presne rok pred budúcoročnými prezidentskými voľbami, Obamová oznámila, že s kampaňou jej budú okrem iných pomáhať aj slávna futbalistka Megan Rapinoe, herečka a youtuberka Liza Koshy, speváčka Selena Gomez či herečky Kerry Washington a Tracee Ellis Ross.

Už predtým sa k organizácii Keď budeme všetci voliť, ktorá vznikla už v roku 2018, pridali aj herec Tom Hanks, speváčka Faith Hill či basketbalista Chris Paul.

Viac k témam: prezidentské voľby v USA
Zdroj: Webnoviny.sk – Do predvolebnej kampane Michelle Obamovej sa zapojí aj Selena Gomez a Kerry Washington © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ukrajincom sa podarilo zničiť na okupovanom Kryme štyri ruské raketové systémy S-400

Údery podľa zničili alebo kriticky poškodili aj tri ruské radarové stanice, veliteľské stanovište protivzdušnej obrany a systém velenia a riadenia protivzdušnej obrany Fundament-M.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *