Home / SLOVENSKO / Koliba Expo poteší návštevníkov špecialitami z vnútorného grilu a ponukou na zlavomate

Koliba Expo poteší návštevníkov špecialitami z vnútorného grilu a ponukou na zlavomate

25.10.2019 (Webnoviny.sk) – Opätovne otvorená bratislavská Koliba Expo prináša svojim návštevníkom ďalšiu zaujímavú ponuku vo forme jedál pripravovaných na novom vnútornom grile.

„Kým cez leto a aj tieto posledné týždne sme ťažili najmä z krásnej terasy, na zimu sme zútulnili interiér reštaurácie, spojazdnili krb, ktorý celé dni prináša príjemne zohriatie a taktiež vôňu. Okrem krbu sme od soboty 19.októbra spustili vnútorný gril, na ktorom počas víkendov plánujeme pripravovať rôzne pochúťky. Konkrétne počas prvého víkendu sme pripravili výbornú živánsku, o ktorú bol mimoriadny záujem,” priblížila prevádzkarka reštaurácie Lea Karátsony.

„Posledný mesiac bol naozaj hektický a náročný, hostili sme školenie, niekoľko narodeninových osláv, teambuildingy a rôzne iné akcie. Stále sa však snažíme priblížiť širšiemu spektru zákazníkov a už v najbližších dňoch bude na stránke www.zlavomat.sk zverejnená naša ponuka spomínaného zabíjačkového taniera,” objasnila Karátsony.

Koliba Expo sa nachádza na úpätí pohoria Malé Karpaty, len na skok od rušného centra hlavného mesta Slovenskej republiky. Reštauračná časť Koliby Expo sa delí na vnútornú a vonkajšiu. Vnútorná časť reštaurácie má kapacitu až 80 hostí a je zariadená v tradičnom štýle s dominanciou drevených prvkov, doplnených vychýrenou modranskou keramikou, krbom či grilom. V objekte sa nachádza aj moderne vybavená kuchyňa, ktorá umožňuje prípravu tých najlepších pokrmov pre zákazníkov.

Koliba Expo poskytuje okrem už spomínaných reštauračných služieb aj ubytovanie v romanticky zariadených izbách spojené s chutnými raňajkami. Zákazníci majú na výber klasickú dvojlôžkovú izbu alebo luxusnejší apartmán, pričom všetky izby majú dych berúci výhľad na krásnu prírodu.

Reštaurácia sa nachádza na tom istom mieste, kde kedysi stála legendárna reštaurácia Koliba-Expo, ktorá bola postavená na účely svetovej výstavy EXPO v Montreale v roku 1967. Odkiaľ bola po úspešnej reprezentácií slovenskej architektúry prenesená na súčasne miesto. V blízkosti prevádzky sa nachádza sedačková lanovka Železná studnička – Kamzík, letná bobová dráha, či lanové centrum a to všetko v nádhernom prostredí pohoria Malé Karpaty. Oddych tu tak nájdu nielen turisti, ale aj fanúšikovia rôznych športov.

Koliba Expo je zároveň vďaka svojej kapacite a prostrediu ideálnym priestorom na firemné teambuildingy, rodinné oslavy či svadby. Bližšie informácie o tejto prevádzke môžete získať na webovej stránke https://kolibaexpo.sk/.

Inzercia

Viac k témam: Koliba Expo, PR, Zlavomat
Zdroj: Webnoviny.sk – Koliba Expo poteší návštevníkov špecialitami z vnútorného grilu a ponukou na zlavomate © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *