Home / SLOVENSKO / Policajti riešili kuriózny prípad, na hotelovej izbe v Bratislave sa mlátili dvaja nahí boxeri

Policajti riešili kuriózny prípad, na hotelovej izbe v Bratislave sa mlátili dvaja nahí boxeri

10.10.2019 (Webnoviny.sk) – Kuriózny prípad riešili vo štvrtok v noci policajti v hoteli neďaleko Dulovho námestia v Bratislave. Na izbe sa mlátili dvaja nahí chlapi. Do hotela policajtov privolali krátko po 03:00.

Ako informovala bratislavská krajská polícia, z jednej izby sa ozýval krik a buchot. Po otvorení dverí sa policajtom naskytol netradičný výjav – dvaja nahí muži na seba útočili. Na výzvy prestali a predložili doklady.

Obaja 37-roční podgurážení cudzinci tvrdili, že sú boxeri a chceli si ešte zatrénovať. Nakoľko mali zjavné zranenia na tvári a vrchnej časti tela, záchranári ich previezli na ošetrenie do nemocnice. Škodu spôsobenú hotelu uhradili.

Viac k témam: bitka
Zdroj: Webnoviny.sk – Policajti riešili kuriózny prípad, na hotelovej izbe v Bratislave sa mlátili dvaja nahí boxeri © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Atentátnik na Fica možno nebol osamelý vlk, Šutaj Eštok upozornil na jeho vymazanú komunikáciu na sociálnej sieti (video)

Robert Kaliňák uviedol, že rokovania na parlamentnom Výbore pre obranu a bezpečnosť sú dôležité aj preto, lebo sa tam stretáva koalícia s opozíciou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *