Home / SLOVENSKO / Foto: Košické letecké dni ponúkli aj akrobatické kúsky špičkových pilotov

Foto: Košické letecké dni ponúkli aj akrobatické kúsky špičkových pilotov

8.9.2019 (Webnoviny.sk) – Po roku sa do Košíc vrátila najväčšia air-show na východnom Slovensku – Košické letecké dni. Defilé historických a moderných lietadiel, ako aj akrobatické špeciály si diváci v metropole východu užili v sobotu a nedeľu.

Diváci videli akrobatické kúsky špičkových pilotov Zoltána Veresa a Gyulu Váriho z Maďarska či Artura Kielaka a Macieja Pospieszyńskeho z Poľska, akrobaciu s helikoptérou v podaní Lajosa Imreha a ďalšie zaujímavé mená.

Dejisko Košických leteckých dní sa oproti vlaňajšku nezmenilo, iba mierne posunulo. Hlavné dianie sa sústreďovalo priamo vedľa pristávacej dráhy košického letiska. Sprievodný program sa odohrával aj v priestore Aeroklubu Košice a otvorené bude tiež Múzeum letectva.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Košické letecké dni 2019 (fotografie)

Viac k témam: Košické letecké dni
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Košické letecké dni ponúkli aj akrobatické kúsky špičkových pilotov © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vinník je iba jeden, podľa Královiča je nevhodné ukazovať prstom na médiá, opozíciu či na samotného premiéra (video)

Stopercentná bezpečnosť chránených osôb sa podľa odborníka na bezpečnosť Martina Královiča nedá dosiahnuť, dajú sa podľa neho len minimalizovať riziká.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *