Home / šport / Ostatné športy / Sabbatini nenadviazal na výkon z Wyndham Championship, v New Jersey zvíťazil Reed

Sabbatini nenadviazal na výkon z Wyndham Championship, v New Jersey zvíťazil Reed

12.8.2019 (Webnoviny.sk) – Slovenský golfový reprezentant Rory Sabbatini obsadil delené 43. miesto na turnaji The Northern Trust s dotáciou 9,25 milióna amerických dolárov.

V New Jersey nenadviazal na minulotýždňový výkon z Wyndham Championship, kde skončil šiesty, a skomplikoval si pozíciu v boji o postup na záverečné podujatie sezóny Tour Championship.

Zlepšenie hry v štvrtom kole

Štyridsaťtriročný rodák z juhoafrického Durbanu mal solídny začiatok turnaja, keď zahral v úvodnom kole tri údery pod par ihriska. V nasledujúcich dvoch dňoch sa však nezlepšil a klesol približne do polovice výsledkovej listiny.

Vo štvrtom kole Sabbatini opäť zlepšil hru, pripísal si štyrikrát birdie pri jedinom bogey a poskočil o dvadsať miest vyššie na konečnú 43. priečku s bilanciou -4.

Posledná šanca na BMW Championship

Pred týždňom sa slovenský reprezentant nachádzal v poradí FedexCupu na 36. pozícii a mal na dosah postup medzi elitnú tridsiatku golfistov, ktorí sa predstavia na záverečnom podujatí sezóny v rámci okruhu PGA Tour.

Po slabšom výsledku na ihrisku v Jersey City však klesol o deväť stupienkov na 45. miesto. Poslednú šancu vylepšiť si svoje postavenie bude mať na tohtotýždňovom turnaji BMW Championship (15. – 18. augusta).

Víťazom podujatia The Northern Trust sa stal domáci americký hráč Patrick Reed, ktorý triumfoval so skóre -16 a pred najbližším konkurentom Mexičanom Abrahamom Ancerom uspel o jeden úder.

Viac k témam: BMW Championship, PGA Tour, The Northern Trust, Tour Championship, Wyndham Championship
Zdroj: Webnoviny.sk – Sabbatini nenadviazal na výkon z Wyndham Championship, v New Jersey zvíťazil Reed © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *