Home / SLOVENSKO / Foto: Agresívny Michal brutálne zaútočil na Miroslava, po kopancoch mu dupol na hlavu

Foto: Agresívny Michal brutálne zaútočil na Miroslava, po kopancoch mu dupol na hlavu

26.7.2019 (Webnoviny.sk) – Ťažkými zraneniami a hospitalizáciou sa skončila pre troch mužov návšteva baru v Prievidzi. Jeden z nich upozornil potetovaného mladíka, aby nepľul na zem. Brutálnu bitku dostal nielen on, ale aj jeho kamaráti.

Ťažké poranenie mozgu

Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, keď trojica vyšla z podniku, 24-ročný Michal z Prievidze napadol najskôr 21-ročného Miroslava., udrel ho do hlavy a po tom, ako spadol na zem ho dokopal a dupol mu na hlavu.

Napadnutý mladík utrpel ťažké poranenie mozgu. V rovnakej chvíli zaútočili ďalší traja na Miroslavovho kamaráta, 38-ročného Štefana. Štyridsaťročný Daniel so svojím 31-ročný bratom Patrikom a 30-ročným Štefanom ho opakovane udierali do hlavy. Pridal sa k nim tiež Michal, a Štefana dokopali. Michal do neho hádzal aj kamene z výplne ostrovčeka na parkovisku.

Zaútočil aj na Vladimíra

Aj v tomto prípade utrpel napadnutý muž ťažké poranenia. Mal zlomené rebrá a ďalšie zranenia. Po tom, čo agresívny Michal skončil s bitkou, prešiel cez cestu a napadol 39-ročného Vladimíra. Udieral ho do hlavy a tváre. Spôsobil mu viacpočetnú zlomeninu jarmovej kosti a čeľuste.

Aj jeho zranenia si vyžiadali hospitalizáciu. Vyšetrovateľ 24-ročného Prievidžana obvinil z pokračovacieho zločinu ublíženia na zdraví a výtržníctva, hrozí mu trest na štyri roky až 10 rokov. Jeho kumpáni, 40-ročný Daniel, 31-ročný Patrik a 30-ročný Štefan, sú obvinení z výtržníctva a hrozí im trest až na tri roky.

Viac k témam: napadnutie, útok
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Agresívny Michal brutálne zaútočil na Miroslava, po kopancoch mu dupol na hlavu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

ITAPA Health&Care: Už len na entuziazme mladých lekárov nemôže stáť naše zdravotníctvo

Zastaraný obsah výučby a slabá príprava medikov do praxe. Chátrajúce nemocnice s biednym vybavením.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *