Home / SVET / V tuneli pod Mont Blancom začal dymiť dvojposchodový autobus, evakuovali desiatky pasažierov

V tuneli pod Mont Blancom začal dymiť dvojposchodový autobus, evakuovali desiatky pasažierov

17.7.2019 (Webnoviny.sk) – V tuneli pod Mont Blancom začal v stredu husto dymiť dvojposchodový autobus, z ktorého následne úspešne evakuovali všetkých 67 pasažierov.

Jedno dieťa si pri chvatnej evakuácii ľahko zranilo ruku, ostatní pasažieri vyviazli bez zranení. Informovali o tom záchranári z talianskeho mesta Aosta. Po niekoľkých hodinách obnovili dopravu v oboch smeroch.

Tunel pod Mont Blancom meria medzi francúzskou a talianskou stranou 11,6 kilometra a v roku 1999 sa stal miestom tragédie, keď pri veľkom požiari v jeho útrobách zahynulo 39 ľudí.

Viac k témam: evakuácia, Mont Blanc, nehoda autobusu, tunel
Zdroj: Webnoviny.sk – V tuneli pod Mont Blancom začal dymiť dvojposchodový autobus, evakuovali desiatky pasažierov © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Putin znova vymenoval Michaila Mišustina za premiéra. Očakáva sa, že väčšina členov predošlého kabinetu si udrží svoje miesta

Päťdesiatosemročný Mišustin, bývalý šéf ruskej daňovej služby, sa počas svojho predchádzajúceho štvorročného funkčného obdobia vyhýbal politickým vyhláseniam aj rozhovorom pre médiá.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *