Home / SLOVENSKO / V Smere-SD nie sú podľa Tomáša závažné problémy, aj napriek rozdielnym názorom Pellegriniho a Fica

V Smere-SD nie sú podľa Tomáša závažné problémy, aj napriek rozdielnym názorom Pellegriniho a Fica

BRATISLAVA 23. júna (WebNoviny.sk) – V strane Smer-SD sa podľa poslanca Erika Tomáša (Smer-SD) v súčasnosti nedeje nič mimoriadne.

Ako povedal v relácii O 5 minút 12 RTVS, v strane nie sú závažné problémy aj napriek tomu, že premiér Peter Pellegrini (Smer-SD) má rozdielne názory ako Robert Fico.

Keď sa niekto v strane urazí, rozhodne to nemá riešiť prostredníctvom médií, pretože to je cesta do pekla a zabilo to každú politickú stranu. Pánovi Ficovi vyjadrili podporu všetky krajské organizácie. Diskutujeme o zmenách, ale nebudeme to riešiť cez médiá. V strane sa nedeje nič mimoriadne,“ priblížil Tomáš.

Len nedávno bola pritom zverejnená výzva okresných štruktúr Smeru, ktoré požadoval odchod Roberta Fica a Roberta Kaliňáka (Smer-SD) z ich postov.

Viac k témam: predseda strany Smer-SD, Smer-SD
Zdroj: Webnoviny.sk – V Smere-SD nie sú podľa Tomáša závažné problémy, aj napriek rozdielnym názorom Pellegriniho a Fica © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vinník je iba jeden, podľa Královiča je nevhodné ukazovať prstom na médiá, opozíciu či na samotného premiéra (video)

Stopercentná bezpečnosť chránených osôb sa podľa odborníka na bezpečnosť Martina Královiča nedá dosiahnuť, dajú sa podľa neho len minimalizovať riziká.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *