Home / šport / Hokej / Rusko bude mať na MS v hokeji 2019 hviezdny tím, účasť potvrdil aj Ovečkin a ďalší dvaja hráči z NHL

Rusko bude mať na MS v hokeji 2019 hviezdny tím, účasť potvrdil aj Ovečkin a ďalší dvaja hráči z NHL

BRATISLAVA 26. apríla (WebNoviny.sk) – Ruská reprezentácia na majstrovstvách sveta v hokeji na Slovensku (10.- 26. mája 2019) bude nabitá veľkými menami z NHL.

Najnovšie potvrdilo účasť trio hráčov Washingtonu Capitals – útočníci Alexander Ovečkin a Jevgenij Kuznecov ako aj obranca Dmitrij Orlov.
<h2>Kovaľčuk a Georgiev sú už pri národnom tíme</h2>
O príchode hokejistov z tímu neúspešného obhajcu Stanleyho pohára informovala oficiálna prezentácia Ruskej hokejovej federácie na twitteri aj viaceré hokejové weby v tejto krajine.

Tie isté zdroje definitívne potvrdili aj účasť obrancu Toronta Maple Leafs Nikitu Zajceva a tiež útočníka Floridy Panthers Jevgenija Dadonova.

Útočník Iľja Kovaľčuk (Los Angeles Kings) a brankár Alexandar Georgijev (New York Rangers) sú už pri národnom tíme Ruska v príprave na MS 2019.
<h2>Trio „bleskov“ z Tampy</h2>
Rusi opäť zdupľovali, že pozvánku do národného tímu dostala aj trojica z tímu držiteľa Prezidentskej trofeje Tampy Bay Lightning – brankár Andrej Vasilevskij, obranca Michail Sergačiov a útočník Nikita Kučerov, rovnako útočník Jevgenij Malkin (Pittsburgh Penguins) ako aj ďalší ofenzívny hráč Nikita Gusev (Vegas Golden Knights), ktorý väčšinu sezóny strávil v drese SKA Petrohad a stal sa najlepším strelcom základnej časti KHL. K mužstvu sa pripojí v pondelok 29. apríla v tréningovom kempe v Novogorsku.

Rusko sa na MS 2019 predstaví v bratislavskej B-skupine proti Švédsku, Česku, Švajčiarsku, Nórsku, Lotyšsku, Rakúsku a Taliansku. Rusi začnú v piatok 10. mája súbojom proti Nórom.
<h2>Viac o <a href=“https://www.webnoviny.sk/tag/majstrovstva-sveta-ms-v-hokeji-2019/“>MS v hokeji 2019</a></h2>

Viac k témam: Majstrovstvá sveta MS v hokeji 2019, NHL, ruská hokejová reprezentácia, Washington Capitals
Zdroj: Webnoviny.sk – Rusko bude mať na MS v hokeji 2019 hviezdny tím, účasť potvrdil aj Ovečkin a ďalší dvaja hráči z NHL © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tatar si z duelu proti Poliakom odniesol pozitíva, podľa Hrivíka pred MS ešte treba vyladiť niektoré hluché miesta (video)

Tím trénera Craiga Ramsayho položil základy triumfu nad poľským súperom na začiatku úvodnej tretiny, keď už v 6. minúte viedol 3:0.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *