Home / EKONOMIKA / Netrápte sa so zakladaním spoločnosti a dajte si ju založiť skúseným odborníkom

Netrápte sa so zakladaním spoločnosti a dajte si ju založiť skúseným odborníkom

Zakladanie novej spoločnosti je zdĺhavý a v niektorých prípadoch dokonca aj komplikovaný proces.

Najväčšou komplikáciou nebýva ani tak nedostatok financií na rozbeh vlastného podnikania, ale skôr samotný proces zakladania novej firmy.

Ak ale chcete podnikať a odmietate sa vzdať tejto myšlienky, zverte zakladanie svojej firmy skúseným odborníkom.

Všetko vybavia za vás

Vo svete, ale aj u nás na Slovensku, nájdeme firmy, ktoré sa zaoberajú zakladaním nových spoločností podnikateľom, ktorí ešte s podnikaním a tým pádom ani zakladaním spoločností nemajú žiadne skúsenosti. Ako veľmi dobre viete, byrokracia „vládne“ takmer na každom úrade. Behať od jedných dvier k druhým a bez istoty, že to robíte správne, vie byť veľmi frustrujúce. Keď si však nájdete firmu, ktorá vám založí firmu, nemusíte sa báť, či budú všetky dokumenty dobre vyplnené a či sa môžete pustiť do podnikania. Všetko vybavia za vás.

Čo všetko získate, ak sa rozhodnete pre spoluprácu s takouto firmou?

Ak sa rozhodne spolupracovať s firmou, ktorá zakladá nové spoločnosti, získate bezplatnú konzultáciu, kde vám odporučia vlastnícku a riadiacu štruktúru spoločnosti. V prípade potreby vám dokonca odporučia, aké predmety podnikania si máte vybrať.

Ak sa rozhodnete pre zakladanie s.r.o. a všetko zveríte danej firme, ušetria vám čas a dokonca na tom môžete aj ušetriť. Ušetriť ušetríte už pri poplatku zápisu firmy do Obchodného registra, ktorý je pri klasickom podaní stanovený na výšku 300 eur, pričom založenie s.r.o. firmy u spoločnosti, ktorá sa tým zaoberá, vás vyjde cca 250 eur.

Po zrealizovaní zápisu firmy do OR vám odovzdajú všetky dokumenty a vy sa tak budete môcť pustiť do podnikania bez toho, aby ste nejaké dokumenty museli vybavovať.

Ponúknu vám virtuálnu kanceláriu

Ak plánujete založenie s.r.o. firmy, rozhodnite sa pre spoluprácu s firmou, ktorá vám dokáže poradiť nielen pri výbere predmetu podnikania, ale vám firmu aj založí. Takúto spoluprácu vám odporúčame hlavne kvôli časovej a finančnej úspore. Navyše tieto firmy okrem zakladania spoločností majú v ponuke aj lukratívne virtuálne kancelárie,z ktorých si môžete jednu lukratívnu virtuálnu kanceláriu vybrať a využívať.

Netrápte sa so zakladaním spoločnosti a dajte si ju založiť skúseným odborníkom, ktorí presne vedia, ako založiť novú firmu.

INZERCIA. Zdroj info a foto: TU a TU

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tlaky na trh práce na Slovensku neustávajú, zamestnanosť klesá

Štatistika ukázala, že slovenská ekonomika na začiatku roka 2024 zlepšila svoj výkon, medziročné vzrástla o 2,7 %.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *