Home / SVET / Britský Stand up komik zomrel na pódiu, tesne predtým si robil žarty z vlastnej smrti

Britský Stand up komik zomrel na pódiu, tesne predtým si robil žarty z vlastnej smrti

LONDÝN 12. apríla (WebNoviny.sk) – Britský stand up komik Ian Cognito zomrel vo štvrtok večer priamo na pódiu počas predstavenia v klube v Bibestri na juhu Anglicka.

Len niekoľko minút predtým si robil z vlastnej smrti žarty. „Predstavte si, že by som tu teraz priamo pred vami zomrel,“ prihováral sa 60-ročný Cognito divákom.

Keď si neskôr počas svojho vystúpenia náhle sadol na stoličku, začal ťažko dýchať a dlho nič nehovoril, všetci si mysleli, že ide o ďalší žart a smiali sa, popisuje situáciu organizátor podujatia Andrew Bird. Ako hovorí, až po niekoľkých minútach, keď mu prišlo zvláštne, že jeho herecký kolega sa stále nehýbe, išiel za ním na pódium.

Ešte aj keď som ho chytal za ruku, predpokladal som, že zrazu spraví ´hu!´,“ povedal Bird pre BBC. Komik však už bol v tej chvíli mŕtvy, nepomohla ani snaha o oživovanie a privolaní zdravotníci na mieste skonštatovali jeho smrť.

Informácie pochádzajú z agentúry AP a z webstránky britskej mediálnej spoločnosti BBC.

Viac k témam: stand-up, úmrtie
Zdroj: Webnoviny.sk – Britský Stand up komik zomrel na pódiu, tesne predtým si robil žarty z vlastnej smrti © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Šéf Ukrajinskej bezpečnostnej služby priznáva vražednú kampaň proti spolupracovníkom Kremľa

Oficiálne sa k tomu nepriznáme. Zároveň však môžem ponúknuť niektoré podrobnosti, uviedol Vasyl Maľuk.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *