Home / SLOVENSKO / Foto: Policajti prekazili manželom obchod s drogami, Mário a Nikol mali v aute vrecká s heroínom

Foto: Policajti prekazili manželom obchod s drogami, Mário a Nikol mali v aute vrecká s heroínom

BRATISLAVA/SEREĎ 12. apríla (WebNoviny.sk) – Policajti prekazili mladým manželom obchod s drogami. Zadržali ich v stredu popoludní počas akcie na Trnavskej ceste v Seredi. V rukách polície skončili skôr ako sa im podarilo už nadávkovaný heroín rozpredať.

Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, pri prehliadke Fabie policajti zaistili šesť väčších vreciek, v ktorých bolo ďalších 29 farebne označených vrecúšok rozdelených podľa hmotnosti.

Podľa predbežných výsledkov expertízy by sa zo zadržaného množstva dalo vyrobiť minimálne 155 dávok. Vyšetrovateľ už 30-ročného Mária a 21-ročnú Nikol obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držania a obchodovania s nimi formou spolupáchateľstva.

Spracoval aj podnet na ich vzatie do väzby. Do rozhodnutia súdu zostávajú v cele policajného zaistenia. V prípade dokázania viny im hrozí trest na tri roky až 10 rokov.

Viac k témam: drogoví díleri, drogy, heroín
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Policajti prekazili manželom obchod s drogami, Mário a Nikol mali v aute vrecká s heroínom © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vinník je iba jeden, podľa Královiča je nevhodné ukazovať prstom na médiá, opozíciu či na samotného premiéra (video)

Stopercentná bezpečnosť chránených osôb sa podľa odborníka na bezpečnosť Martina Královiča nedá dosiahnuť, dajú sa podľa neho len minimalizovať riziká.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *