Home / SLOVENSKO / BILLA získala prestížne ocenenie Best Buy Award za najlepší pomer ceny a kvality ovocia a zeleniny

BILLA získala prestížne ocenenie Best Buy Award za najlepší pomer ceny a kvality ovocia a zeleniny

BRATISLAVA 3. apríla (WebNoviny.sk) – Spoločnosť BILLA sa dlhodobo snaží ponúkať všetky svoje produkty tak, aby čo najlepšie vyhovovali prianiam a potrebám zákazníkov, za výhodné ceny. Výsledky prestížnej spotrebiteľskej ankety Best Buy Award na rok 2019/2020 potvrdzujú, že Bille sa tento zámer darí napĺňať. Spoločnosť potvrdzuje svoje postavenie maloobchodného reťazca s najvýhodnejším pomerom ceny a kvality ovocia a zeleniny a v nezávislej ankete Best Buy Award za rok 2019/2020 potvrdila svoje úspechy. BILLA získala prvé miesto v kategórií ovocie a zelenina, v ktorej podľa názoru zákazníkov ponúka najlepší pomer ceny a kvality na slovenskom trhu.

BILLA je pre Slovákov prvá a najrozumnejšia voľba pri nákupoch všetkých druhov čerstvého ovocia a zeleniny. Získala najvyšší počet hlasov spomedzi maloobchodných reťazcov. „Získanie certifikátu Best Buy Award 2019/2020 si veľmi vážime. Spätná väzba od zákazníkov je pre nás nesmierne dôležitá, a samozrejme, poteší, keď je taká pozitívna, že z nás robí lídra v oblasti čerstvosti a šírky ponuky ovocia a zeleniny. Sme veľmi radi, že sa nám podarilo získať toto umiestnenie a urobíme všetko preto, aby sme ho udržali,“ hovorí Dariusz Bator, generálny riaditeľ siete supermarketov BILLA. V rokoch 2017/2018 sa BILLA pýšila prvenstvom za najlepší pomer ceny a kvality v kategórii čerstvého mäsa a v kategórii čerstvo pripravených jedál.

Pred tromi rokmi začala BILLA orientovať svoje snahy do neustáleho zlepšovania oddelenia čerstvých úsekov, kam patrí aj oddelenie ovocia a zeleniny. „Úspech v nezávislom hodnotení zákazníkov dokazuje, že si tieto zmeny zákazníci vysoko cenia. Vo svojich ďalších krokoch nepoľavíme a budeme aj naďalej prinášať služby, ktoré zákazníkov utvrdia v tom, že v potravinách sa vyznáme,“ dodáva D. Bator. Vo väčšine predajní BILLA je práve oddelenie čerstvého ovocia a zeleniny prvým, ktoré zákazníkov privíta pri vchode. Tvorí ho pestrá ponuka sezónneho ovocia a zeleniny so zameraním na overených domácich pestovateľov a producentov. Dopĺňa ich sortiment obľúbených produktov zo zahraničia s miernejšou poveternostnou klímou, ktoré boli vypestované na farmách s kontrolovanou produkciou. Ponuka je veľmi široká, pre jednoduchšiu orientáciu slúžia aj privátne značky spoločnosti BILLA.

Slovenská farma je ovocia a zelenina priamo od domácich pestovateľov

Čerstvosť je jeden z hlavných atribútov, na ktoré BILLA dlhodobo kladie dôraz. Pokiaľ sa zákazníci zameriavajú na produkty so slovenským pôvodom, privátna značka Slovenská farma ponúka čerstvé ovocie, zeleninu a mäso. „Naša privátna značka je 100-percentnou garanciou lokálneho pôvodu od sortimentu od overených slovenských dodávateľov. Sezónne ovocie a zeleninu predávame už do 24 hodín od zberu a čerstvosť na pultoch kontrolujeme každé dve hodiny,“ približuje D. Bator.

BILLA Bon Via ponúka na slnku dozreté ovocie a zeleninu

Produkty označené logom BILLA Bon Via zase pochádzajú od overených pestovateľov zo slnečných regiónov Španielska, Grécka, Talianska a Turecka. Dozrievajú na slnku oveľa skôr ako na Slovensku, preto si ich zákazníci môžu vychutnať už na začiatku jari. Putujú do Billy priamo, bez sprostredkovateľov a zastávok, takže na pulty dorazia čerstvé a správne zrelé. Sortiment spoločnosť dopĺňa podľa aktuálnej sezóny a teraz pozostáva nielen z pomarančov a mandarínok, ale aj prvých rajčín, papriky, viacerých druhov čerstvého šalátu, brokolice, cibuľky, ale aj z feniklu či stopkatého zeleru.

Prieskum zameraný na hodnotenie zákazníckej spokojnosti prebehol na Slovensku vo februári tohto roku prostredníctvom internetového dotazníka a zapojilo sa do neho 1 200 respondentov. Best Buy Award, realizovaný švajčiarskou spoločnosťou ICERTIAS (International Certification Association GmbH), monitoruje zákaznícke preferencie v rôznych kategóriách vo vyše dvadsiatich krajinách sveta vrátane Slovenskej republiky. Certifikát Best Buy Award patrí už roky k najvyššiemu uznaniu a oceneniu práce obchodníkov, ktorí sa usilujú dlhodobo prinášať zákazníkom priaznivý pomer ceny a kvality.

Inzercia

Viac k témam: Best Buy Award, Billa, ocenenie, ovocie, zelenina
Zdroj: Webnoviny.sk – BILLA získala prestížne ocenenie Best Buy Award za najlepší pomer ceny a kvality ovocia a zeleniny © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Košická futbalová aréna je skolaudovaná, výstavba štadiónu stála viac ako 24 miliónov eur (foto)

Prvá etapa výstavby stále prvá etapa výstavby stála 17 miliónov eur.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *