Home / SLOVENSKO / Strechu na bytovke v Hnúšti zachvátil požiar, jej obyvateľov uchýlili do vedľajšej budove

Strechu na bytovke v Hnúšti zachvátil požiar, jej obyvateľov uchýlili do vedľajšej budove

BANSKÁ BYSTRICA 29. marca (WebNoviny.sk) – V miestnej časti Hačava-Skálie v meste Hnúšťa v okrese Rimavská Sobota od skorých ranných hodín zasahujú hasiči pri požiari strechy na trojpodlažnej bytovke so šiestimi bytmi.

„Pod strechou zo zatiaľ nezistených príčin vznikol požiar a zachvátil celú strechu aj s nosnou konštrukciou. Momentálne rozoberáme plechy a dohášame lokálne ohniská,“ uviedol pre agentúru SITA Marián Brádňan z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici. Ako ďalej uviedol, pre neustále dymenie zasahujú hasiči v dýchacích prístrojoch.

„Evakuačný autobus sme nemuseli použiť, lebo 17 osôb sa uchýlilo do vedľajšej bytovky k známym,“ dodal Brádňan s tým, že nikto nebol zranený. Na mieste sú príslušníci HaZZ z Hnúšte, z Rimavskej Soboty, z Banskej Bystrice a dobrovoľní hasiči z Klenovca. Na miesto prišiel aj zisťovateľ príčin požiaru a polícia.

Viac k témam: hasiči, požiar
Zdroj: Webnoviny.sk – Strechu na bytovke v Hnúšti zachvátil požiar, jej obyvateľov uchýlili do vedľajšej budove © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Veľký prieskum: Slováci podporujú prechod fajčiarov na menej škodlivé produkty

Obyvatelia únie nesúhlasia s európskou politikou v oblasti tabaku. Brusel by mal podľa nich upustiť od nereálnych predstáv o úplnom odstránení nikotínu zo spoločnosti a viac sa otvoriť samotným fajčiarom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *