Home / šport / Ostatné športy / Svetový pohár v biatlone (šprint – Oslo): Anastasia Kuzminová môže získať malý glóbus

Svetový pohár v biatlone (šprint – Oslo): Anastasia Kuzminová môže získať malý glóbus

OSLO 21. marca (WebNoviny.sk) – Nórske Oslo od štvrtku do nedele hostí posledné kole Svetového pohára v biatlone 2018/2019. Na severe Európy sa skompletizuje zoznam držiteľov veľkých a malých glóbusov.

Jeden z malých glóbusov môže získať aj slovenská biatlonistka Anastasia Kuzminová, a to hneď vo štvrtkových rýchlostných pretekoch na 7,5 km, ktoré sa idú od 16.30 h.

Prvá zo Sloveniek na štarte je s „dvanástkou“ Paulína Fialková, Kuzminová má číslo 14, Ivona Fialková 17 a Terézia Poliaková 96.

Kuzminová je v súboji o spomínaný malý glóbus priebežne prvá, no len o dva body pred Taliankou Lisou Vittozziovou a jedenásť bodov pred jej krajankou Dorotheou Wiererovou.

Svetový pohár v biatlone 2018/2019

Oslo

Rýchlostné preteky na 7,5 km: štart o 16.30 h.

Hodnotenie rýchlostných pretekov vo SP (po 8 z 9 pretekov): 1. Anastasia Kuzminová (SR) 311 bodov, 2. Lisa Vittoziová 309, 3. Dorothea Wiererová (obe Tal.) 300, 4. Marte Olsbuová-Röiselandová (Nór.) 288, 5. Kaisa Mäkäräinenová (Fín.) 271, 6. Monika Hojniszová (Poľ.) 210, … 9. Paulína FIalková (SR) 18062. Ivona FIalková (SR) 26

Viac k témam: biatlon, Oslo, Svetový pohár v biatlone
Zdroj: Webnoviny.sk – Svetový pohár v biatlone (šprint – Oslo): Anastasia Kuzminová môže získať malý glóbus © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *