Home / šport / Tenis / Video: Serena skrečovala súboj bývalých jednotiek, Vondroušová a Halepová v Indian Wells pokračujú

Video: Serena skrečovala súboj bývalých jednotiek, Vondroušová a Halepová v Indian Wells pokračujú

INDIAN WELLS 11. marca (WebNoviny.sk) – Američanka Serena Williamsová neprešla cez 3. kolo dvojhry na tenisovom turnaji WTA Premier Mandatory v americkom Indian Wells.

Dvojnásobná šampiónka z Indian Wells odstúpila zo súboja so Španielkou Garbine Muguruzovou-Blancovou za stavu 3:6 a 0:1 pre vírusové ochorenie.

V súboji dvoch bývalých svetových jednotiek S. Williamsová viedla v prvom sete 3:0, ale potom získavala gemy už len jej súperka, až kým 37-ročná Američanka neodstúpila.

„Je to zvláštny pocit postúpiť bez premeneného mečbalu. Odohrala som však dobrý prvý set a to mi dáva sebadôveru do ďalších zápasov proti silným súperkám, Teším sa na ne,“ uviedla dvojnásobná grandslamová šampiónka Muguruzová-Blancová aj na oficiálnom webe WTA.

Indian Wells – dvojhra – 3. kolo

nedeľa

Simona Halepová (Rum.-2) – Kateryna Kozlovová (Ukr.) 7:6 (3), 7:5
Elina Svitolinová (Ukr.-6) – Daria Gavrilovová (Aus.) 7:5, 6:4
Kiki Bertensová (Hol.-7) – Johanna Kontová (V. Brit.) 7:6 (10), 6:4
Garbine Muguruzová-Blancová (Šp.-20) – Serena Williamsová (USA-10) 6:3, 1:0 – skreč, S. Williamsová odstúpila pre vírusové ochorenie
Ashleigh Bartyová (Aus.-12) – Jennifer Bradyová (USA) 6:3, 6:2
Čchiang Wang (Čína-18) – Elise Mertensová (Belg.-16) 7:6 (4), 6:7 (4), 6:3
Markéta Vondroušová (ČR) – Jelena Ostapenková (Lot.-22) 4:6, 6:3, 6:4
Bianca Vanessa Andreescová (Kan.) – Stefanie Vögeleová (Švaj.) 6:1, 6:2

Viac k témam: Turnaj v Indian Wells, WTA Tour
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Serena skrečovala súboj bývalých jednotiek, Vondroušová a Halepová v Indian Wells pokračujú © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ak Nadal stihne odohrať aspoň dva turnaje, na Roland Gorros bude patriť medzi päť najväčších favoritov na celkový triumf

Dvadsaťdvanásobný grandslamový šampión len nedávno vyhlásil, že práve v úvode apríla by rád odštartoval svoju prípravu pred blížiacim sa druhým grandslamovým turnajom sezóny Roland Garros v Paríži.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *