Home / SLOVENSKO / Pre silný vietor zasahovali hasiči v Senci, Bratislave aj v Malackách

Pre silný vietor zasahovali hasiči v Senci, Bratislave aj v Malackách

BRATISLAVA 7. marca (WebNoviny.sk) – Pre silný vietor mali hasiči dnes viac výjazdov ako zvyčajne a v popoludňajších hodinách zasahovali najmä v Bratislavskom kraji.

Ako agentúru SITA informovala Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru, od 15:00 do 17:00 vyslali hasičov v Bratislavskom kraji k siedmim prípadom. Trikrát zasahovali v Senci, a to pri odtrhnutej streche, spadnutom strome a uvoľnenom polystyréne z bytového domu. V hlavnom meste zasahovali vo Vrakuni, na Račianskej ulici a v Starom Meste pri odstraňovaní popadaných stromov.

V Malackách na Borovicovej ulici pomáhali pri odstraňovaní spadnutého stromu aj dobrovoľní hasiči z Lozorna. Pri udalostiach súvisiacich s vetrom spolu zasahovalo 20 hasičov so šiestimi kusmi hasičskej techniky.

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal pre dnešný deň výstrahy pred silným vetrom pre západnú časť a horské oblasti Slovenska. Vietor by mal postupne utíchnuť v noci.

Viac k témam: hasiči, silný vietor
Zdroj: Webnoviny.sk – Pre silný vietor zasahovali hasiči v Senci, Bratislave aj v Malackách © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ministerstvo vnútra musí podľa Mikulca riešiť situáciu na policajnej akadémii, rektor má na svedomí odchody odborníkov

Tiež sa podľa exministra stihol zviditeľniť medializovanou kauzou, keď nemiestne komunikoval s externou študentkou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *