Home / SLOVENSKO / Foto: Colníci pri kontrole tovaru našli v kamióne troch utečencov z Afganistanu

Foto: Colníci pri kontrole tovaru našli v kamióne troch utečencov z Afganistanu

TRNAVA 2. marca (WebNoviny.sk) – Colníci z colného úradu Trnava v piatok 1. marca popoludní odhalili pri colnej kontrole tovaru troch mladistvých utečencov. Ako uviedla hovorkyňa Finančnej správy Ivana Skokanová, Finančná správa ich odovzdala polícii.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Colníci počas kontroly kamióna odhalili troch utečencov

„V piatok popoludní vykonávali colníci colnú kontrolu kamiónu s poľským evidenčným číslom, ktorý mal podľa predložených dokladov prevážať solené bravčové črevá. Išlo o náklad dovážaný slovenskou spoločnosťou, ktorý smeroval zo Srbska. Pri odplombovaní úložného priestoru kamiónu našli colníci okrem 82 sudov so solenými bravčovými črevami aj tri osoby, mladistvých mužov z Afganistanu,“ priblížila. Dodala, že colníci z colného úradu okamžite privolali políciu a nájdené osoby jej odovzdali. Polícia momentálne vykonáva ďalšie procesné úkony.

Viac k témam: colníci
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Colníci pri kontrole tovaru našli v kamióne troch utečencov z Afganistanu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Spojená škola v Šali: Krok do budúcnosti s moderným vzdelaním a širokou škálou odborov

Spojená škola v Šali formuje budúcnosť mladých ľudí už od roku 2006 a pripravuje ich na úspešnú kariéru v rôznych technických a ekonomických oblastiach.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *