Home / SLOVENSKO / Aktualizované: Fico údajne telefonoval s Vadalom, píšu Taliani s odvolaním sa na prokuratúru

Aktualizované: Fico údajne telefonoval s Vadalom, píšu Taliani s odvolaním sa na prokuratúru

aktualizované 20. februára 19:10

BRATISLAVA 20. februára (WebNoviny.sk) – Predseda strany Smer-SD Robert Fico nemusel byť prepojený na talianskeho mafiána Antonina Vadalu len cez minulosť svojej asistentky Márie Troškovej.

Talianska prokuratúra podľa talianskeho denníka La Repubblica zistila, že v roku 2012 premiér Robert Fico telefonoval s Vadalom. Informuje o tom Denník N.

Talianskeho podnikateľa spájaného s mafiou ’Ndrangheta vtedy odpočúvali pre podozrenia, že obchoduje s drogami. Z toho dôvodu ho Slovensko po vražde Jána Kuciaka aj vydalo do Talianska, tam ho vyšetrujú vo väzbe. Noviny neuvádzajú, či má prokuratúra zachytenú aj nahrávku alebo len disponuje výpisom z hovorov.

Hovorca strany Smer-SD Ján Mažgút v reakcii na medializované informácie pre RTVS uviedol, že Fico nepozná Vadalu a ide len o účelovú snahu burcovať vášne pred zajtrajším dňom a odpútať pozornosť od daňových podvodov prezidenta Kisku, na ktoré expremiér upozornil.

Viac k témam: ‚Ndrangheta
Zdroj: Webnoviny.sk – Aktualizované: Fico údajne telefonoval s Vadalom, píšu Taliani s odvolaním sa na prokuratúru © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prezident má byť prezidentom všetkých ľudí, nie vlády. Pellegrini to podľa Čaputovej čoskoro pocíti

Prezidentka SR tiež uviedla, že považuje za zdravé a správne, aby prezident nemal záväzky a povinnosti voči vláde.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *