Home / šport / Ostatné športy / Video: Vonnovú čakalo doma netradičné privítanie, od partnera dostala balóny a tortu v tvare kozy

Video: Vonnovú čakalo doma netradičné privítanie, od partnera dostala balóny a tortu v tvare kozy

NASHVILLE 13. februára (WebNoviny.sk) – Americkú lyžiarku Lindsey Vonnovú privítal jej životný partner hokejista P. K. Subban po návrate z majstrovstiev sveta vo Švédsku, na ktorých definitívne ukončila svoju úspešnú kariéru, trochu netradične.

Najlepšia zjazdárka histórie

Tridsaťštyriročnú Vonovú po 18-hodinovom presune po príchode domov čakali balóny s nápisom „Officially ReTiRed“ (v preklade: Oficiálne v športovom dôchodku) a torta v tvare kozy na krku s medailami, vedľa ktorej boli lyže a ružové lyžiarske palice.

Vonnová patrí medzi najlepšie zjazdárky histórie – v anglickom origináli „Greatest Of All Time“, skrátene GOAT (v preklade z angličtiny koza). Práve preto dostala tortu v tvare kozy.

Zdravotné problémy s kolenami

Lindsey Vonnová oficiálne ukončila súťažnú kariéru v nedeľu ziskom bronzu v zjazde na MS v Aare, dôvodom sú dlhotrvajúce zdravotné problémy s kolenami. Obranca Nashvillu Predators z NHL prekvapil svoju partnerku aj plyšákom kozy, hračku umiestnil na posteľ v spálni.

O všetkom informoval hokejista prostredníctvom videa na twitteri.

Back in the mix! ☝?? @lindseyvonn pic.twitter.com/QjzlGPfUbP
— P.K. Subban (@PKSubban1) February 12, 2019

Viac k témam: majstrovstvá sveta (MS) v zjazdovom lyžovaní
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Vonnovú čakalo doma netradičné privítanie, od partnera dostala balóny a tortu v tvare kozy © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *