Home / šport / Ostatné športy / Dallas vymenil hráča v priebehu zápasu, LeBron James skritizoval takýto krok

Dallas vymenil hráča v priebehu zápasu, LeBron James skritizoval takýto krok

DALLAS 7. februára (WebNoviny.sk) – Krídelník Harrison Barnes mení v rámci basketbalovej NBA dres, z Dallasu Mavericks odchádza do Sacramenta Kings. Dvadsaťšesťročný stabilný člen základnej zostavy Dallasu v tejto sezóne nazbieral 18 bodov za stretnutie.

Sacramento je na deviatej priečke v Západnej konferencii a bojuje o play-off, Dallas už myslí na budúcu sezónu a od Kings obdržal mladého krídelníka Justina Jacksona a zraneného veterána Zacha Randolpha.

Barnes sa o výmene dozvedel v priebehu víťazného stretnutia proti Charlotte (99:93) a do záverečnej štvrtiny už nenastúpil. Tento fakt nenechal chladného jednu z najväčších hviezd ligy LeBrona Jamesa z Los Angeles Lakers: „Keď o výmenu požiada hráč, tak je sebecký a nevďačný. Keď sa hráč z ničoho nič dozvie uprostred zápasu, že ide preč, tak je to pre neho najlepšie, skrátka biznis. Na nikoho neukazujem, len si tak hovorím… , “ zverejnil.

James tak reagoval na kritiku voči Anthonymu Davisovi, ktorý vyjadril túžbu opustiť New Orleans Pelicans a pripojiť sa k nemu v Los Angeles. Správu priniesol portál ESPN.

Viac k témam: NBA
Zdroj: Webnoviny.sk – Dallas vymenil hráča v priebehu zápasu, LeBron James skritizoval takýto krok © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *