Home / šport / Tenis / Dominika Cibulková bude chýbať v zostave ženskej reprezentácie vo Fed Cupe

Dominika Cibulková bude chýbať v zostave ženskej reprezentácie vo Fed Cupe

BRATISLAVA 4. februára (WebNoviny.sk) – Dominika Cibulková bude chýbať slovenskej ženskej reprezentácii vo víkendovom stretnutí 1. kola II. svetovej skupiny Pohára federácie 2019 tenisových reprezentačných družstiev v Rige (9. – 10. februára). Domáce Lotyšky vyzvú slovenský tím v súboji o postup do play-off o svetovú skupinu Pohára federácie 2020.

Slovenská jednotka Cibulková sa minulý týždeň predčasne vrátila z turnaja v Petrohrade pre vírusové ochorenie, z ktorého sa jej nepodarilo doteraz dostať. Lekári jej odporúčajú pokračovať v liečbe do konca týždňa.

Znamená to, že v utorok ráno 5. februára odcestuje do lotyšskej metropoly iba trojica hráčok – Viktória Kužmová, Karolína Schmiedlová a Rebecca Šramková. Informácie priniesol web Slovenského tenisového zväzu (STZ).

Dvadsaťdeväťročná Cibulková sa v pôvodnej nominácii na zápas Pohára federácie objavila po troch rokoch. Bývalá svetová štvorka dosiaľ naposledy hrala v tíme Slovenska v apríli 2016 proti Kanade.

Viac k témam: Pohár federácie – Fed Cup
Zdroj: Webnoviny.sk – Dominika Cibulková bude chýbať v zostave ženskej reprezentácie vo Fed Cupe © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ak Nadal stihne odohrať aspoň dva turnaje, na Roland Gorros bude patriť medzi päť najväčších favoritov na celkový triumf

Dvadsaťdvanásobný grandslamový šampión len nedávno vyhlásil, že práve v úvode apríla by rád odštartoval svoju prípravu pred blížiacim sa druhým grandslamovým turnajom sezóny Roland Garros v Paríži.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *