Home / SLOVENSKO / Foto: Štvorica mladíkov sa vlámala do domu a ukradla aj náradie, polícia ich chytila a obvinila

Foto: Štvorica mladíkov sa vlámala do domu a ukradla aj náradie, polícia ich chytila a obvinila

BRATISLAVA/LUČENEC 1. februára (WebNoviny.sk) – Štyroch mladíkov (22, 22, 19 a 16 r.) z Lehôtky v okrese Lučenec obvinili z krádeže a porušovania domovej slobody. Štvorica sa začiatkom týždňa vlámala do jedného z miestnych domov.

Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, odniesli si viac ako 60 kusov rôzneho elektrického a ručného náradia a ďalšie veci. Majiteľovi spôsobili poškodením škodu 50 eur a krádežou až 1 000 eur.

Keďže dom má dostatočne zabezpečený, policajti páchateľov chytili krátko po čine aj s ukradnutými vecami. Tie sa vrátili späť majiteľovi. Obvinení sú stíhaní na slobode. Za tento čin im hrozí trest na tri až 20 rokov, u mladistvých sa trestná sadzba znižuje na polovicu.

Viac k témam: krádež, mladík, obvinenie, polícia
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Štvorica mladíkov sa vlámala do domu a ukradla aj náradie, polícia ich chytila a obvinila © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Atentátnik na Fica možno nebol osamelý vlk, Šutaj Eštok upozornil na jeho vymazanú komunikáciu na sociálnej sieti (video)

Robert Kaliňák uviedol, že rokovania na parlamentnom Výbore pre obranu a bezpečnosť sú dôležité aj preto, lebo sa tam stretáva koalícia s opozíciou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *