Home / SLOVENSKO / Foto: Deväťkrát trestaný Dalibor ukradol kabelku, polícia zadržala a obvinila aj Rajmunda

Foto: Deväťkrát trestaný Dalibor ukradol kabelku, polícia zadržala a obvinila aj Rajmunda

BRATISLAVA/KOŠICE 30. januára (WebNoviny.sk) – V rukách polície skončili dvaja muži, ktorí sa vlani dopustili trestnej činnosti v Košiciach. Začiatkom decembra v mestskej časti Nad jazerom olúpili 58-ročnú ženu. Páchateľ ju obral o kabelku. Z tohto činu obvinili 22-ročného Dalibora.

Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, mladík skončil v cele a keďže v minulosti už bol deväťkrát súdne trestaný za majetkovú trestnú činnosť, vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny mu hrozí trest na tri až osem rokov.

Obvinenie padlo aj v prípade z minuloročného júla. Páchateľ vtedy v priebehu dvoch hodín porozbíjal okná na piatich autách a spôsobil škodu za takmer 1 100 eur.

Tieto činy má na svedomí iba 17-ročný Rajmund. Vyšetrovateľ ho obvinil z pokračujúceho zločinu poškodzovania cudzej veci a krádeže. Trestná sadzba v takomto prípade je tri až osem rokov, no u mladistvých sa znižuje na polovicu.

Viac k témam: krádež, obvinenie
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Deväťkrát trestaný Dalibor ukradol kabelku, polícia zadržala a obvinila aj Rajmunda © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Atentátnik na Fica možno nebol osamelý vlk, Šutaj Eštok upozornil na jeho vymazanú komunikáciu na sociálnej sieti (video)

Robert Kaliňák uviedol, že rokovania na parlamentnom Výbore pre obranu a bezpečnosť sú dôležité aj preto, lebo sa tam stretáva koalícia s opozíciou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *