Home / POLITIKA / VIDEO. Polícia obvinila KOČNERovu „vešticu“ z ďalšej vraždy, NAKA zadržala sedem ľudí

VIDEO. Polícia obvinila KOČNERovu „vešticu“ z ďalšej vraždy, NAKA zadržala sedem ľudí

BRATISLAVA 24. januára (WebNoviny.sk) – Alena Zs. bola obvinená v kauze ďalšej vraždy. Informuje o tom polícia na svojej oficiálnej stránke na sociálnej sieti Facebook.

Ako uvádza polícia, v rámci realizácie policajnej akcie príslušníci Národnej protizločineckej jednotky (NAKA) v utorok zadržali celkom sedem osôb podozrivých zo spáchania závažnej násilnej a majetkovej trestnej činnosti.

„Na základe vykonaných úkonov a vyhodnotenia dôkaznej situácie bolo dňa 24. 01. 2019 vznesené obvinenie z obzvlášť závažného zločinu úkladnej vraždy formou účastníctva osobám: Roman O., Vladimír M., Ladislav V. a Alena Zs,“ napísala polícia.

Loading…

 

Alena Zs. je od 30. septembra vo väzbe a je obvinená aj v prípade úkladnej vraždy investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. V decembri sudca pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu v Banskej Bystrici nevyhovel jej žiadosti dostať sa na slobodu.

Fotky zo zásahu NAKA:

Viac k témam: úkladná vražda, vražda
Zdroj: Webnoviny.sk – Polícia obvinila Alenu Zs. z ďalšej vraždy, NAKA zadržala sedem ľudí © SITA Všetky práva vyhradené.

Loading…

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na rýchlostnej ceste R7 horí auto. Na mieste zasahujú hasiči a záchranári (video)

Obmedzený je pravý jazdný pruh, vodičov žiadajú pri prejazde týmto úsekom o zvýšenú opatrnosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *